Biomed Francia Levendula Krém

Biomed Francia Levendula Krém

Raktáron

A franciaországi Provance az illóolajok őshazája, ahol óriási területen foglalkoznak levendula termesztéssel. Ebből a levendulából tradicionális eljárással kiváló minőségű illóolajat állítanak elő, amelyet a világszerte a legjobb minőségű kozmetikumok, .

1 233 Ft
egységár: 17,61 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999525620037
Márka:Biomed
Kiszerelés:70 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomed Francia Levendula Krém Részletes leírás

A franciaországi Provance az illóolajok őshazája, ahol óriási területen foglalkoznak levendula termesztéssel. Ebből a levendulából tradicionális eljárással kiváló minőségű illóolajat állítanak elő, amelyet a világszerte a legjobb minőségű kozmetikumok, gyógytermékek, és gyógyszerek hatóanyagaiként használnak fel.

A Biomed Francia Levendula Krém hatóanyaga is Franciaországból származó nagy tisztaságú levendulaolaj, amelyet frissítő masszírozásra ajánlunk. A krém felfrissíti a túrázás, sportolás, testedzés, fitness alkalmával leterhelt izmokat. Nyugtatólag hat a különböző ízületi gyulladásokra.

Egy sokoldalúan használható illóolaj - a francia levendula - Lavandula officinalis

A mediterrán eredetű és gyógyszerkönyvünkben is hivatalos francia, valódi vagy keskenylevelű levendula (Lavandula angustifolia) nagyüzemi termesztése Dr. Bittera Gyula nevéhez fűződik, aki az 1920-as években a Tihanyi-félszigeten létesített Franciaországból hozott szaporítóanyagból ültetvényt. A francia levendulából kinyert illóolajat szívesen használják fito- ill. aromaterápiás készítményekben (krémekben, bedorzsölő- szerekben) elsősorban reumás fájdalmak enyhítésére, de kedvező bőrápoló tulajdonságai (fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő) miatt is gyakori alkotórésze a különféle kozmetikai készítményeknek. A francia levendula külsőleges alkalmazásánál rendszerint a fertőtlenítő, nyugtató, enyhe fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatásait emelik ki. Az olajos krémekben alkalmazott illóolaja bőrbe masszírozva viszonylag gyorsan (kb. 1 órán belül) felszívódik és a vérben kimutathatóvá válnak az alkotórészei, ezért sportolás vagy nehéz fizikai munka után viszonylag hamar érezhető az olaj kedvező (izmok fáradtságát mérséklő) hatása. A masszírozásokhoz használt, levendula illóolajat tartalmazó krémek esetében nemcsak az enyhe gyulladás- és fájdalomcsillapító hatással lehet számolni, hanem a masszírozás során belélegzett olaj nyugtató hatása is jól érvényesül, ugyanis az a masszázzsal együtt segíti az ellazulást, ami különösen a görcsös, merev izmok kezelésénél lehet fontos. Sportsérülések, reumás eredetű bántalmak kezelésére szánt készítményekben a levendula illóolaj kedvező hatásai jól egészíthetők ki egyéb illóolajok, valamint a kámfor és a mentol bőrvörösítő, fájdalomcsillapító és helyi érzéstelenítő hatásaival.

Dr. Babulka Péter

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

T. P.2023. 01. 22.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Zsozsoca2019. 10. 05.

  A fáradt izomzatot kiválóan felfrissíti, nekem nagyon bevált izomláz kezelésére is.

  Kicsit erős az illata, nehezebben szívódik fel.

Anonim Felhasználó2019. 07. 11.

  Jó érzem magam levendula krém

Anonim Felhasználó2019. 05. 16.

  Kellemes illatú, hűsítő, frissítő érzést nyújt

watermen2018. 10. 25.

  Kiváló termék,a vállfájásomat megszüntette hosszú időre,alkalmanként újból bekenem vele.

watermen2018. 09. 13.

  Első használat után már rögtön hatása volt, A bal vállamra használom,többszöri használat után már ritkán fordul elő a vállfájásom.

Anonim Felhasználó2018. 04. 20.

  Évek óta használom a munkámhoz es saját célra. Illata es hatekonysaga kiváló. Borbarát.

Mazsola2017. 03. 29.

  Enyhíti a fájdalmat, gyorsan beszívódik és kellemes illatú.

Még több mutatása