Biotech Black Blood CAF+  New Áfonya

Biotech Black Blood CAF+ New Áfonya

Nincs raktáron

400 mg koffeintartalom6300 mg NOX formula9 aktív hatóanyagKreatinmentesCukormentes** az állítás a vízzel hígított fogyasztásra kész termékre vonatkozikKipróbáltad már az összes edzés előtti energizálót és egyiket sem érezted? Szeretnél valamit; ami igazán üt? Amivel újra motiválttá válsz és széttéped a súlyzókat? Amivel úgy tudsz koncentrálni az edzésre; mint soha azelőtt? Hajts fel egy adag Black Blood CAF+-t; és üsd a vasat!  A Black Blood népszerűségén felbuzdulva a BioTechUSA szakértői a felhasználói igényeket tanulmányozva létrehozott nektek két alternatívát a kőkemény energizálóból.

Kosárba
EAN kód:5999076225873
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:10 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech Black Blood CAF+ New Áfonya Részletes leírás

  • 400 mg koffeintartalom
  • 6300 mg NOX formula
  • 9 aktív hatóanyag
  • Kreatinmentes
  • Cukormentes*

* az állítás a vízzel hígított fogyasztásra kész termékre vonatkozik

Kipróbáltad már az összes edzés előtti energizálót és egyiket sem érezted? Szeretnél valamit; ami igazán üt? Amivel újra motiválttá válsz és széttéped a súlyzókat? Amivel úgy tudsz koncentrálni az edzésre; mint soha azelőtt? Hajts fel egy adag Black Blood CAF+-t; és üsd a vasat! 

A Black Blood népszerűségén felbuzdulva a BioTechUSA szakértői a felhasználói igényeket tanulmányozva létrehozott nektek két alternatívát a kőkemény energizálóból. Figyelem! Mindkét verzió radikális hatóanyag tartalommal bír! A Te kezedben a döntés; hogy teljesítményed melyik arcát szabadítod rá a teremre. 

Felkészültél; hogy belépj a legyőzhetetlenek táborába?

A Black Blood CAF+ 400mg koffein tartalma miatt azoknak szól; akik nem félnek felébreszteni a bennük rejlő szörnyet. 

A Black Blood CAF+ állaga is egészen más; mint a már megszokott edzés előtti pörgetőké. Sűrű; szurokszerű ital; óriási dózisokkal mindenből; ami egy jó edzéshez kell. Korábban talán még nem is találkoztál ezekkel a hatóanyagokkal ilyen kombinációban és mennyiségben. Ezt a terméket kifejezetten azoknak fejlesztettük ki; akiknek a szervezete az átlagosat már megszokta; akik a napi stressz miatt nehezen tudnak edzés közben elszakadni a problémáktól; akik kezdik elveszíteni a motivációjukat és a súlyzók iránti vonzalmukat. A Black Blood CAF+ visszahozza azt a tüzet; ami arra ösztönöz; hogy még többet és többet nyomj és menj és csináld. Itt nem lesz beszélgetés; nem lesz lébecolás. Csak rudak; súlyzók; tárcsák; erő; teljesítmény; összpontosítás és fejlődés! 

A Black Blood CAF+ egy komplex; magas koffeintartalmú formula; hatóanyagainak alapfunkciója a nitrogén-monoxid és a karnozintermelés elősegítése. A termékben található magnézium; niacin és B6-vitamin részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban; továbbá hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A B6-vitamin részt vesz a normál fehérje- és glikogén anyagcserében; a magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez; a cink részt vesz a zsírsavak normál anyagcseréjében; szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben; valamint hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához is.

1 adag (10 gramm):

6300 mg NOX Complex2100 mg L-arginin AKG2100 mg L-citrullin-malát2100 mg Beta-alanin400 mg Black Caffeine Matrix383 mg vízmentes koffein17 mg koffein fekete tea kivonatbólZMB Complex185 mg magnézium12 mg cink1;5 mg B6-vitamin7;9 mg niacin

Kiknek ajánljuk a Black Blood CAF+-t? 

hard core testépítőknekversenyzőknek szálkásítás időszakábanküzdősportolóknakakik szénhidrátmentes edzés előtti készítményt keresneka por állagú készítményeket kedvelőknekszálkásító étrendhez is 

A Black Blood CAF+ az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat: 1 adag por (10 g = 2 adagolókanál) 100 ml vízzel összekeverve; edzés előtt 15 perccel elfogyasztva. Az adag pontos kiméréséhez javasoljuk; hogy használjon mérleget! A keveréshez használjon keverőpalackot! 

Figyelmeztetés: A termék adagonként (2 adagolókanál; 10 g) 400 mg koffeint tartalmaz. Fogyasztása gyermekeknek; terhes kismamáknak; szoptató anyáknak; koffein-érzékenyeknek; szívbetegeknek; keringési problémákkal és magas vérnyomással küzdők részére nem ajánlott! 4 órán belül ne használjuk együtt más stimuláns tartalmú készítményekkel!

Íz:áfonya; kóla; kékszőlő

Kiszerelés: 10 g (1 adag)

ÖSSZETEVŐK: 

Áfonya (blueberry) ízű:  Black Blood NO Complex 63% [L-arginin-alfa-ketoglutarát; béta-alanin; Citrullin-malát (L-citrullin; almasav)]; ZMB Complex (magnézium citromsavval alkotott sói; cink-oxid; piridoxin-hidroklorid); aromák; Black Caffeine Matrix 8;8% [instant fekete tea (Camellia sinensis) levél kivonat (4:1); koffein]; sűrítőanyag (xantángumi); édesítőszerek (szukralóz; aceszulfám K); csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid); színezék (brilliánsfekete PN); nikotinsav; savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-karbonátok). 

Kóla (cola) ízű: Black Blood NO Complex 63% [L-arginin-alfa-ketoglutarát; béta-alanin; Citrullin-malát (L-citrullin; almasav)]; ZMB Complex (magnézium citromsavval alkotott sói; cink-oxid; piridoxin-hidroklorid); aromák; Black Caffeine Matrix 8;8% [instant fekete tea (Camellia sinensis) levél kivonat (4:1); koffein]; sűrítőanyag (xantángumi); édesítőszerek (szukralóz; aceszulfám K); csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid); savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-karbonátok); színezék (brilliánsfekete PN); nikotinsav. 

Kékszőlő (blue grape): Black Blood NO Complex 63% [L-arginin-alfa-ketoglutarát; béta-alanin; Citrullin-malát (L-citrullin; almasav)]; ZMB Complex (magnézium citromsavval alkotott sói; cink-oxid; piridoxin-hidroklorid); Black Caffeine Matrix 8;8% [instant fekete tea (Camellia sinensis) levél kivonat (4:1); koffein]; aromák; sűrítőanyag (xantángumi); édesítőszerek (szukralóz; aceszulfám K); csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid); savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-karbonátok); színezék (brilliánsfekete PN); nikotinsav.

Tejet; tojást; glutént; szóját; rákféléket; kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült. 

FIGYELMEZTETÉS: Magas koffeintartalmú (400 mg koffein/100 ml fogyasztásra kész ital = 1 adag). Fogyasztása nem ajánlott gyerekeknek; várandós és szoptató nőknek. Fogyasztása nem ajánlott szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknek; beleértve a magas vérnyomást; továbbá koffeinérzékenyeknek.

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap/hó/év): lásd a csomagolás hátoldalán a fehér mezőben (LOT/EXP). 

TÁROLÁS: Tárolja hűvös; száraz helyen. 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.