Szafi Free Hajdinás piskóta lisztkeverék 1000 g

Szafi Free Hajdinás piskóta lisztkeverék 1000 g

Raktáron

A Szafi Free Hajdinás piskóta lisztkeverék egy élelmi rostokban gazdag, gluténmentes lisztkeverék, amellyel könnyedén készíthetünk tojás és tej felhasználása nélkül gluténmentes süteményeket, amelyek a vegánok étrendjébe is beilleszthetőek.

2 926 Ft
egységár: 2,93 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999564153107
Márka:Szafi
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Free Hajdinás piskóta lisztkeverék 1000 g Részletes leírás

Piskóta recept:

Hozzávalók: 250g Szafi Free Világos piskóta lisztkeverék, 180g víz, 40g frissen facsart citromlé(ne üvegeset használjunk), 70 g por eritrit – vagy ennek megfelelő bármilyen porállagú édesítő/cukor.

Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, fújjunk ki egy tortaformát diéta szerinti olajjal. Egy tálba mérjük ki a vizet, majd a citromlevet, ezután adjuk hozzá a por állagú édesítőt/cukrok, és alaposan keverjük el. Végül adjuk hozzá a piskóta lisztkeveréket, és kézi habverővel gyors mozdulatokkal keverjük krémesre, majd öntsük a formába a sűrű krémet. Előmelegített sütőbe 180 fokon kb. 20-23 percig süssük alsó-felső sütési funkción. (Tűpróba fontos!)

Rácson hagyjuk kihűlni, majd vágjuk ketté, és töltsük meg a kedvenc tortakrémünkkel, végül tegyük pár órát hűtőbe.
Aki porcukorral készíti, annak kb. 50g porcukor is elegendő, mivel az eritrit édesítő ereje gyengébb. Nagyobb tepsiben készítve, ill. más édesítővel változhat a sütési idő, ezért javasoljuk a tűpróbát!

Összetevők: Teljes kiőrlésű hajdinaliszt, tápiókaliszt, kölesliszt, cirokliszt, útifűmaghéjliszt, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok (szódabikarbóna), savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, vanilin kristály, só

Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben:
energia: 1481 kJ / 349 kcal
zsír: 1.6 g 
amelyből telített zsírsavak:  0.4 g 
szénhidrát: 74.7 g
amelyből cukrok: 1.3 g 
rost: 3.7 g 
fehérje: 7.2 g 
só: 0.22 g 

Szafi Free Hajdinás piskóta lisztkeverék 1000 g Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.