Szafi Free Pizza Lisztkeverék 1000 g

Szafi Free Pizza Lisztkeverék 1000 g

Raktáron

Gluténmentes lisztkeverék, melynek segítségével könnyedén készíthetünk élelmi rostokban gazdag pizzát, élesztő felhasználása nélkül. .

3 592 Ft
egységár: 3,59 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999564153060
Márka:Szafi
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Free Pizza Lisztkeverék 1000 g Részletes leírás

Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, maglisztmentes, kukoricamentes, burgonyamentes, rizsmentes, élesztőmentes, zsírszegény, vékony tésztás pizza készíthető a lisztkeverékből. A termékeinkhez nem használunk állati eredetű termékeket, ezért szennyeződéstől mentesen garantáltan vegán a Szafi Free termékcsalád.

Összetevők: Gluténmentes lisztkeverék (hajdinaliszt, kölesliszt), tápióka keményítő, rostkeverék (bambuszrostliszt, útifűmaghéjliszt), térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), fűszerkeverék (oregano, bazsalikom, kakukkfű, rozmaring, majoranna, borsikafű, zsálya), só, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav). Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. A termék szezámmagot, mustármagot, zellert tartalmazhat!

Pizza recept:
Hozzávalók: 65g + 5g Szafi Free Pizza lisztkeverék, 8g frissen facsart citromlé,50g langyos víz.

Elkészítés: A citromlevet, vizet és 65g lisztkeveréket gyúrjuk össze, majd 10 percig pihentessük. Pihentetés után adjunk hozzá annyi lisztet, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk(kb. 5g). Így gyúrjuk át a tésztát, végül lisztezett kézzel formázzunk belőle olajspray-vel lefújt zsírpapíron(amin sütni fogjuk) egy 20-22 cm-es pizzalapot(az olajozott zsírpapír azért fontos, hogy a rosszabb minőségű papírra se ragadjon rá sütés után)
Kenjük meg vastagon(hogy sütés közben a tészta magába szívja) paradicsomszósszal, majd tegyük rá a kedvenc feltétünket.

Előmelegített 200 fokos sütőben alsó-felső programon 10 percig süssük, majd 180 fokon 12 percig.
Amennyiben diéta szerinti sajtot is szeretnénk rátenni (pl . vegán sajtot), akkor azt a sütési idő utolsó 5 percébe  tegyük rá.

Összetevők: Teljes kiőrlésű hajdinaliszt, tápiókaliszt, kölesliszt, bambuszrostliszt, cirokliszt, útifűmaghéjliszt, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok (szódabikarbóna), fűszerek (oregano, bazsalikom, kakukkfű, rozmaring, majoranna, borsikafű, zsálya), só, citromsav

Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben:
energia: 1324 kJ / 313 kcal
zsír: 1.3 g 
amelyből telített zsírsavak:  0.9 g 
szénhidrát: 61.1 g
amelyből cukrok: 1.9 g 
rost: 13.4 g 
fehérje: 7.6 g 
só: 0.8 g 

Szafi Free Pizza Lisztkeverék 1000 g Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.