Szafi Free vegán proteines növényi fasírtpor gluténmentes 300 g

Szafi Free vegán proteines növényi fasírtpor gluténmentes 300 g

Raktáron

Vegán életmódot folytatóknak, húsmentesen táplálkozóknak, burgonya, szója- és kukorica nélkül.  Egyszerűen elkészíthető, minimális olaj hozzáadásával akár sütőben vagy kontaktgrillen is süthető, növényi alapú fasírt alap.

1 828 Ft
egységár: 6,09 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999564155408
Márka:Szafi
Kiszerelés:300 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Free vegán proteines növényi fasírtpor gluténmentes 300 g Részletes leírás

Felhasználási javaslat:
Répás növényi fasírt recept

Hozzávalók:
100 g  Szafi Free Vegán PROTEINES növényi fasírt alappor
1 g fokhagymapor (vagy 2 gerezd fokhagyma)
65 g aprított (vagy reszelt) répa
5 g friss aprított petrezselyemlevél
10 g citromlé
80 g víz
Sütéshez: kókuszolaj

Elkészítés: Késes aprítóban daráljuk apróra a répát, petrezselyem levelet (és friss fokhagyma esetén a fokhagyma gerezdeket).
Ezután keverjük össze a vízzel, citromlével, végül a Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alapporral.

Pihentessük min. 15 percig. Pihentetés után osszuk a masszát 9 db egyenlő részre, és nedves kézzel formázzunk belőlük kis fasírt korongokat, vagy golyókat.
Melegítsük fel az olajat, majd a hőmérsékletet lejjebb véve (elektromos tűzhelyen 9-ről 7-re) egy adagban, oldalanként 2,5 - 2,5 percig süssük a fasírtokat.
Végül szedjük ki papírtörlőre a fasírtokat és hagyjuk kihűlni.

Összetevők: hajdinaliszt, rizscsíra-fehérje (18%), tápiókakeményítő, kölesliszt, bambuszrost, útifűmaghéj-liszt, szárított vöröshagyma, étkezési só, piros fűszerpaprika, curry fűszerkeverék (kurkuma, koriander, görögszéna mag, sárgarépa, étkezési só, gyömbér,
mustármag, római kömény, cayenne bors), petrezselyem, feketebors, zsálya, kakukkfű, oregánó, rozmaring, szerecsendió virág, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát (szódabikarbóna), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.

A termék szezámmagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!

Átlagos tápérték 100 g:
energia: 1471 kJ / 348 kcal 
zsír: 3.2 g 
amelyből telített zsírsavak:  0.8 g 
szénhidrát: 54 g
amelyből cukrok: 2.5 g 
rost: 9.7 g 
fehérje: 21 g 
só: 2.21 g 

Szafi Free vegán proteines növényi fasírtpor gluténmentes 300 g Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.