Barna rizscsíra főzés nélküli kása alap fehérjével 240 g

Raktáron

Főzés nélkül készíthető, fehérjében gazdag instant kása alap, amely nem tartalmaz glutént, tejet, állati eredetű összetevőket, cukrot, édesítőszert, és magokat. .

3 716 Ft
egységár: 15,48 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999564155248
Márka:Szafi
Kiszerelés:240 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Barna rizscsíra főzés nélküli kása alap fehérjével 240 g Részletes leírás

Semmilyen jelölendő allergén anyagot nem tartalmaz (pl. glutén, tejszármazék, tojásszármazék, szója, magfélék), így az ezekre érzékenyek is fogyaszthatják, továbbá mentes a hozzáadott cukortól és édesítőszertől, így ízlés és diéta szerint egyénileg édesíthető!

Főzés nélküli kása hozzávalói: 40 g Szafi Free fehérjés főzés nélküli kása alap, 2 dl forró növényi tejhelyettesítő (pl. kókuszital)
Ízlés és diéta szerint adhatunk hozzá: kakaóbab töret, szárított vagy friss gyümölcsöket, magokat, lekvárt stb.
Tetszőleges mennyiségű bármilyen édesítőszerrel tovább édesíthető (de önmagában is kissé édes, ezért édes növényi tejhelyettesítővel készítve nem feltétlenül szükséges a további édesítés)

Elkészítés: A fenti összetevőket keverjük össze jó alaposan villával vagy kézi habverővel.Pár perc pihentetés után fogyasszuk. Fogyasztás előtt megszórhatjuk édesített kakaóporral, karobporral, fahéjjal, vagy díszíthetjük friss gyümölcsökkel, esetleg diétának megfelelő csokoládé darabokkal.

Összetevők: Hajdinapehely őrlemény, rizscsíra fehérjepor (26%), banán őrlemény, narancs őrlemény, természetes vanília aroma.

Tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 1562 kJ/ 369 kcal
Zsír: 4.1 g, ebből telített zsírsav: 0.9 g
Szénhidrát: 54 g, ebből cukor: 19 g
Rost: 4.6 g
Fehérje: 27 g
Só: 0,13 g


Barna rizscsíra főzés nélküli kása alap fehérjével 240 g Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.