Szafi Free quinoa kása alap chia magos, vaníliás 300 g

Raktáron

A chia magos quinoa kása alap segítségével könnyen készíthetünk gluténmentes vegán kását.  Az alappor nem tartalmaz hozzáadott cukrot és édesítőszert, így ízlés és diéta szerint egyénileg édesíthető!  .

1 950 Ft
egységár: 6,5 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999564154388
Márka:Szafi
Kiszerelés:300 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Free quinoa kása alap chia magos, vaníliás 300 g Részletes leírás

Elkészítési útmutató: hozzávalók (1 adaghoz): 30 g Szafi Free quinoa zabkása porkeverék chia maggal, 1,5 dl kókusztej, kb. 15 g megfelelő édesítőszer, friss gyümölcs vagy szárított gyümölcs, magok ízlés szerint.

A port alaposan elkeverjük a kókusztejjel és az édesítővel, majd kis lángon elkezdjük melegíteni, amíg a kása besűrűsödik. Friss gyümölccsel vagy magvakkal tálaljuk. 

Összetevők: Gluténmentes Quinoa pehely, gluténmentes zabpehelyliszt, kókuszreszelék, aztékzsályamag (Salvia hispanica, azaz chia mag) (7%), természetes aromák, bourbon vanília őrlemény.

Tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 1808 kJ/ 431 kcal
Zsír: 14.5 g, ebből telített zsírsav: 7.3 g
Szénhidrát: 56.8 g, ebből cukor: 1.9 g
Rost: 8.8 g
Fehérje: 13.8 g
Só: 0,01 g

 

Szafi Free quinoa kása alap chia magos, vaníliás 300 g Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.