Szafi Fitt Kakaóbab Töret 300 g

Szafi Fitt Kakaóbab Töret 300 g

Raktáron

A fermentált, szárított és pörkölt kakaóbab adja a csokoládé jellegzetes ízvilágát, ugyanakkor a csoki készítésekor hozzáadott cukrot nem tartalmazza, nem édes. Ropogós textúrájának és mély, gazdag, csokoládés ízének köszönhetően, önmagában is finom nassolnivaló, de nagyon finom, telt ízt ad a süteményeknek, kekszeknek.

1 705 Ft
egységár: 11,37 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999564153602
Márka:Szafi
Kiszerelés:150 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Fitt Kakaóbab Töret 300 g Részletes leírás

A kakaóbab a minőségi csokoládé alapanyaga, a természet egyik legősibb antioxidáns élelmiszere. Finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst tartalmaz és gazdag ásványianyag forrás.

A kakaóbab finom, ropogós, rendkívül intenzív, csokoládés ízével feldobhatja a reggeli kásákat, müzlit, de a süteményeknek is különösen gazdag ízt kölcsönöz. Élelmi rostokban gazdag és egyben vasforrás is, ami hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, illetve a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

 

Szafi Fitt Kakaóbab Töret 300 g Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.