Mclloyds bio kimifinne extrudált snack ketchupos falatok 30 g

Raktáron

MCLLOYD KIMIFINNE BIO KETCHUP RÚD 30 G Ropogós kukorica snack minden napra! McLloyd – Bio termékpaletták a 7 hónaposnál idősebb bébiételektől a gyermektermékeken és a tinédzser nassolnivalókon át egészen a felnőttek számára készült termékekig terjed minden korosztály számára.

450 Ft
egységár: 15,01 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8588007731476
Márka:Mclloyds
Kiszerelés:30 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mclloyds bio kimifinne extrudált snack ketchupos falatok 30 g Részletes leírás

MCLLOYD KIMIFINNE BIO KETCHUP RÚD 30 G

Ropogós kukorica snack minden napra!



McLloyd – 
Bio termékpaletták a 7 hónaposnál idősebb bébiételektől a gyermektermékeken és a tinédzser nassolnivalókon át egészen a felnőttek számára készült termékekig terjed minden korosztály számára. Bio alapanyagokból, hozzáadott cukor és só nélkül készülnek, nem tartalmaznak allergéneket, glutént.



Minden tinédzser kalandja Kimifinne-nel kezdődik. Játékos formák, kifinomult ízek és különleges karakterek életünk legörömtelibb időszakához.



McLloyd Bio Kimifinne ketchup ízű kukoricarúd rostban gazdag bio kukoricadarából készülnek. A vékony rúd formájú mini sajtos kukorica chipsek sokféleképpen felhasználható, akár kirándulásról, túráról akár  napközbeni iskolai uzsonnáról legyen szó. A gyerekek biztosan élvezni fogják őket, egyedi ketchup íze és ropogós kialakítása miatt.



McLloyd Bio Kimifinne glutén és szójamentesen, diófélék hozzáadása nélkül készült. A gyártás során kizárólag az Európai Unióban előállított bio napraforgóolajat használnak, magas olajsav tartalommal, transzzsírok nélkül. Mivel minden termék sült, nem csak transzzsíroktól mentesek, hanem akár 60%-kal kevesebb zsírt is tartalmaznak, mint a piacon kapható hasonló nassolnivalók.



Kényeztesse a gyerekeket egy egészséges ropogtatnivalóval azaz a McLloyd Bio Kimifinne rudakkal. Mindenkinek ajáljuk, aki szereti a chips vagy snack termékeket és szívesen kipróbálnak valami egészségesebb, egyedibb változatot.



McLloyd Bio Kimifinne előnyei?




Ropogós és ízletes chips.
Ideális gyerekeknek, felnőtteknek bulik és összejövetelek alkalmával.
Bio kukoricából készült, rostban gazdag.
Gluténmentesen, szója és diófélék nélkül készül.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.