Mandy növényi pástétom gombás 120 g

Mandy növényi pástétom gombás 120 g

Raktáron

MANDY NÖVÉNYI PÁSTÉTOM GOMBÁS Fogyaszthatjuk kenyérre kenve friss zöldségekkel. Összetevők:víz, napraforgónövényiolaj, szójafehérje, búza keményítő, jódozottsó, zselésítőanyag(karragén), sűrítőanyag(guar gumi), stabilizátor(polifoszfát), emulgeálószer(ecetsav észterei mono és digliceridekkel), antioxidáns(Na aszkorbát), glükóz szirup, rosmaring kivonat, gomba8%, színező:karamell.

741 Ft
egységár: 6,18 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5941334002184
Márka:Mandy
Kiszerelés:120 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mandy növényi pástétom gombás 120 g Részletes leírás

MANDY NÖVÉNYI PÁSTÉTOM GOMBÁS Fogyaszthatjuk kenyérre kenve friss zöldségekkel.
Összetevők:víz,napraforgónövényiolaj,szójafehérje,búza keményítő,jódozottsó,zselésítőanyag(karragén),sűrítőanyag(guar gumi),stabilizátor(polifoszfát),emulgeálószer(ecetsav észterei mono és digliceridekkel),antioxidáns(Na aszkorbát),glükóz szirup,rosmaring kivonat,gomba8%,színező:karamell.Száraz,hűvöshelyentartandó,tárolás

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.