Doucelyn super tampon 24 db

Raktáron

Prémium minőségű kiváló nedvszívó tulajdonságú, puha higiénikus pamutréteggel fedett Super Plus tampon. A kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően biztosítja a diszkrét és biztonságos menstruációs védelmet.

741 Ft
egységár: 46,28 Ft / db
Kosárba
EAN kód:3838985861043
Márka:Doucelyn
Kiszerelés:16 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Doucelyn super tampon 24 db Részletes leírás

Prémium minőségű kiváló nedvszívó tulajdonságú, puha higiénikus pamutréteggel fedett Super Plus tampon. A kitűnő nedvszívó képességének köszönhetően biztosítja a diszkrét és biztonságos menstruációs védelmet.

A Doucelyn tamponok alkotóeleme és 100% pamut felülete teljes mértékben klór és színezékmentesek, amely kiemelt védelmet nyújt az allergiás reakciók ellen (Antiallergic).

A tampon felülete egy extra puha pamutréteg, amely a hatékony, gyors és nagy kapacitású nedvesség elvezetés eredményeként száraz és kiemelten kényelmes érzést biztosít. A minőségi és természetes pamut felület csökkenti a bőrirritáció kialakulását a rendszeres, napi használata során.

Próbálja ki DOUCELYN Super Plus tampon termékünket, hogy megtapasztalja a természetes tisztaság, kényelem és biztonság érzését is a nehéz napokon!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.