Wise Tree Natural Hialuronsav kapszula

Wise Tree Natural Hialuronsav kapszula

Raktáron

TÁMAD A RÁNCOS BŐR ELLENSÉGE A WTN HIALURONSAV KAPSZULA! Ráncok itt, ráncok ott, apró szarkalábak a szemed körül. Petyhüdnek a vonásaid, megereszkednek a kontúrjaid, a kézfejeden pedig egyre több a sötét folt.

7 715 Ft
egységár: 128,58 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999564171033
Márka:Wise Tree
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Wise Tree Natural Hialuronsav kapszula Részletes leírás

TÁMAD A RÁNCOS BŐR ELLENSÉGE A WTN HIALURONSAV KAPSZULA!

Ráncok itt, ráncok ott, apró szarkalábak a szemed körül. Petyhüdnek a vonásaid, megereszkednek a kontúrjaid, a kézfejeden pedig egyre több a sötét folt. Itt a bőrriadó ideje!

Hallottál már róla, hogy a csodálatos emberi test képes önmagától is regenerálódni? Ám ahhoz, hogy szervezeted megújítsa magát, rá kell segítened értékes tápanyagokkal. Mindez a bőrödre is igaz, hiszen ahogy telik-múlik az idő, egyre kevesebb kollagént termel szervezeted. Ez pedig sajnos villámgyorsan meglátszódik az arcbőrödön és a melleiden is.

A WTN hialuronsav kapszula bőrfeszesítés növelésére biztosítja a nélkülözhetetlen tápanyagokat bőröd számára! Mindezek belülről fejtik ki csodás hatásukat, és hatékonyan ápolják-táplálják ismét üdévé váló bőröd.

Tudod, hogy van egy gyümölcs, amelyből sosem elég? Ha megismered, akkor sosem fogsz betelni a gránátalma bőrre gyakorolt varázslatos hatásával! A Perzsiából származó gránátalmát az ókorban Aphrodité gyümölcsének tartották. A varázslatos erejű gyümölcs a szerelemet és a termékenységet jelképezi. Leve és magja serkenti a bőr kollagén termelését, így megerősíti a kötőszöveteket. Ráadásul a gránátalma csökkenti a koleszterinszintet, és rákellenes hatású is.

És ez még nem minden! Aphrodité gyümölcse nagyszerű immunerősítő, és nagyon erős antioxidáns hatással is bír. Bízd hát rá bőröd, majd a tükörbe pillantva gyönyörködj ráncmentes arcodban! A WTN hialuronsav kapszula ezt is tartalmazza!

A WTN hat 6 természetes komponensből létrehozott bőrtápláló esszenciája nem tartalmaz színezéket, térfogatnövelőt, fényező anyagot stb., tehát semmilyen egyéb adalékot, és méltán nevezhető a szépség és az egészség őrének is!


A WTN hialuronsav kapszula különlegességei...

...az elégedett felhasználóink visszajelzései alapján.

nő a bőr nedvességtartalma, arcod selymesebbé válik,
fokozódik bőröd rugalmassága, beindul a kollagén-termelés, és javul a hajszálerek állapota,
lassíthatod a természetes bőröregedést,
javul bőröd védekező- és ellenállóképessége,
óvja bőröd rugalmasságát, amelynek romlásáért a magas szénhidrát-tartalmú táplálkozás is felelőssé tehető.


A WTN hialuronsav kapszula gyógynövényei nem kizárólag a bőrödön fejtik ki jótékony hatásukat, hanem egyéb kedvező változásokra is számíthatsz:

az összetevők gyulladáscsökkentő és immunerősítő hatással is rendelkeznek,
megakadályozzák az érfal gyulladását és a zsírszerű, úgynevezett plakkok lerakódását az érfaladon,
a hialuronsav arról is ismert, hogy pótolja az ízületközi folyadék mennyiségét, ez sportolóknak különösen ajánlott. Ezáltal javul a porckenés, megakadályozhatja a porcszövet károsodását, a porckopást,
hialuronsav kezelést alkalmaznak például a térd ízületi gyulladásának kezelésére, ez az összetevő a fájdalmak csökkenését és az állapotának javulását idézi elő.


WTN hialuronsav kapszula bőrfeszesítő összetevőinek hatásai:

Hialuronsav

Csökkenti a ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát, lágyítja, puhítja a bőrt. Hosszan tartó hidratáltságot biztosít a kollagén és elasztin rostokra gyakorolt hidratáló hatásának köszönhetően. Javítja a bőr védekező és ellenálló képességét, segíti a létfontosságú tápanyagok sejtek közötti áramlását. Jelentős mértékben hozzájárul a sérült szövetek regenerálódásához, a hámképzéshez, valamint gyulladáscsökkentő hatással is bír.
Gránátalma kivonat

A gránátalma aktív hatóanyagai támogatják a bőrsejtek regenerálódását, gátolják az UV sugárzás okozta öregedést, elősegítik a sebgyógyulást, fokozzák a mikro-hajszálerekben a vérellátást, és megakadályozza a rákos elváltozásokat.
Alfa liponsav

Az alfa-liponsav egy sokoldalú antioxidáns molekula. Gátolja a magas szénhidrát-tartalmú táplálkozás eredményeképpen létrejövő ún. glikációs végtermékek kialakulását (AGE), amelyek a kollagén szerkezet merevedését idézik elő, és ez hosszútávon a bőr rugalmasságának drasztikus romlásához és elöregedéséhez vezethet.
Szőlőmag kivonat

A szőlőmag sokoldalú gyulladáscsökkentő és erős antioxidáns képességekkel rendelkező hatóanyagokat tartalmaz. Fokozza a kollagén-szintézist, növeli az erek és bőrünk rugalmasságát, javítja a hajszálerek állapotát, és növeli a mikro-cirkuláció mértékét. A C-vitaminnal egymás hatását erősítik.
Zöld tea kivonat

A zöld tea egy 4000 év óta ismert gyógynövény. Általános gyulladáscsökkentő, öregedés-gátló, rákellenes hatású hatóanyagokként ismert. Erősíti a kollagént, lassítja a bőröregedést.
C-vitamin

A C-vitamin létfontosságú a kollagén termelődéséhez, számos kutatás igazolta pozitív hatását a bőr rugalmasságának fokozásában. Növeli a növényi antioxidáns polifenolok hatékonyságát (pl. gránátalma, szőlőmag, zöld tea polifenolok).

Érdekesség

A bőr kötőszövetének szerkezetét két fehérje, a kollagén és az elasztin alkotja. A kollagén adja a test szöveteinek a feszességét, míg az elasztin rugalmasságot biztosít számukra. A bőrszövet víztartalmát egy speciális poliszacharid molekula, a hyaluronsav biztosítja, amely egy hatékony vízmegkötő, vízraktározó anyag. A kor előrehaladtával, a kollagén és az elasztin mennyisége, valamint bőrünk hyaluronsav tartalma fokozatosan lecsökken. Ennek eredményeként a bőr fokozatosan elveszíti nedvességtartalmát és rugalmasságát. Bőrünk idővel megereszkedik és ráncosodni kezd.


Kutatások kimutatták, hogy számos értékes antioxidáns molekula (növényi polifenolok, vitaminok) fokozzák a kollagén és elasztin termelést a szervezetben, ezáltal fokozzák bőrünk rugalmasságát és feszességét. A gránátalma, szőlőmag, zöld tea polifenolok, valamint C-vitamin serkentik a kollagén szintézist, gátolják az UV sugárzás okozta bőröregedést, csökkentik a ráncokat, és védenek a bőrrák kialakulása ellen. A hyaluronsav pótlása biztosítja bőrünk víztartalmát, ezáltal fokozza bőrünk teltségét és puhaságát.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.