Shunga Dragon - intim krém férfiaknak (60ml)

Shunga Dragon - intim krém férfiaknak (60ml)

Raktáron

Szexuális teljesítmény növelő krém férfiaknak.

12 900 Ft
egységár: 12 900 Ft / db
Kosárba
EAN kód:697309052009
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Shunga Dragon - intim krém férfiaknak (60ml) Részletes leírás

Szexuális teljesítmény növelő krém férfiaknak
A Shunga Dragon Cream teljesítmény fokozó krém férfiak és öröm + orgazmus a nők számára!

Természetes kivonatokból és gyógynövényekből készült szexuális teljesítőképesség fokozó krém, amely segíthet a férfiak számára felszabadítani a férfiasságuk teljes erejét és energiáját. A krém "Tűz és Jég" hatása - a legjobb teljesítményért - akár 35 percig is érezhető.

A Dragon Cream latex óvszerekkel kompatibilis.

A Dragon Cream főbb jellemzői
Természetes virilitást fokozó és késleltető krém a férfiak számára
Természetes kivonatokat és gyógynövényeket tartalmaz
Gyorsan ható formula
Segíti a szexuális energiát és a virilitást
Segíti az ejakuláció késleltetését
Erőteljes tűz és jég hatás
Síkosított formula

A Dragon Cream használata
A tökéletes megoldás, amikor a szexuális élvezetet szabályozása a cél a kielégítő szexuális élethez.

Masszírozzunk egy kevés Shunga Dragon krémet a  péniszbe körülbelül 30 másodpercen keresztül, hogy meleg, mégis hűsítő érzést hozzon létre, amely segít késleltetni az ejakulációt és közben egyidejűleg fokozza a női örömöket. Óvatosan dörzsölje a hímvessző törzsébe az előjáték közben és a behatolás előtt, hogy érezze a hatását. Mivel mindenki más, a krém olyan érzéseket biztosít, amelyek nagymértékben eltérhetnek egymástól a különböző emberek esetén.

Nem ajánlott terhes nőknek és nemi herpeszben szenvedőknek. Ha szembe kerül öblítsük le bő vízzel.


Összetevők: Water/Eau (Aqua), Glycerin/Glycérine, Hydrogenated Polyisobutene (And) Ethylene / Propylene / Styrene Copolymer , (And) Butylene / Ethylene / Styrene Copolymer, Propylene Glycol, Safflower Oil/Huile de carthame (Carthamus Tinctorius Oil), Polyquaternium-7, Caprylic/Capric Triglyceride, Sweet Almond Oil/Huile d’amande douce (Prunus Dulcis Oil), Menthyl Lactate, Grape Seed Oil/Huile de pépin de raisin (Vitis Vinifera Oil), Sesame Oil/Huile de sesame (Sesamum Indicum Oil), Avocado Oil/Huile d’avocat (Persa Americana Oil), Flavor/Saveur (Aroma), Decaglycerol Decaoleate, Hydroxyethyl Cellulose, Acrylates/C10-30 Alkylacrylate Crosspolymer, Decaglycerol Oleate, L-Arginine, Carbomer, Proprietary Extract Blend of /Mécanyo propriétaire (Maca, Epimedium, Damiane, Tribulus), Sucralose, Vitamin/Vitamine E (Tocopherol), Vanillyl Butyl Ether, Capsicum OR, Benzyl Alcohol.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.