Green Snake Potencianövelő Kapszula

Green Snake Potencianövelő Kapszula

Raktáron

Green Snake Forte, gyógynövény hatóanyagokat tartalmazó vitalitás kapszula. Gyors és tartós erekciót idézhet elő szexuális inger hatására. A spermiumtermelő hormonokat aktiválhatja a vese károsítása nélkül, így több egymást követő orgazmus érhető el.

3 885 Ft
egységár: 971,23 Ft / db
Kosárba
EAN kód:1151110113001
Márka:Green Snake
Kiszerelés:4 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Green Snake Potencianövelő Kapszula Részletes leírás

A 100%-ban növényi összetevőkből álló kapszula. Speciális összetevőinek köszönhetően nemcsak a szexuális problémákon segíthet, hanem általánosan javíthatja a közérzetet, energetizálhatja a testet, segíthet az idegrendszeri kimerültség és a fáradtság leküzdésében, növelheti a tesztoszteron termelést, valamint pozitív hatással lehet a korai magömlés problémájának megoldásában, növelheti az orgazmus közbeni izomösszehúzódások számát. A szexuális zavarokkal még nem küzdő férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény a termék használatakor, kortól és fizikai állapottól függően.

Nem ajánljuk Szív és érrendszeri problémákkal küzdőknek, magas vérnyomásban szenvedőknek. 
A kapszula hatását ronthatja ha gyógyszereket szed, dohányzik, alkoholt, zsíros, fűszeres ételeket fogyasztott. Ugyanakkor a kávé (koffein) fogyasztása felerősítheti a kapszula hatékonyságát.  Alkalmanként 1 kapszulát (maximum 3 naponta) kell bevenni éhgyomorra, az aktus előtt 30-45 perccel. Érdemes sok (inkább szobahőmérsékletű) vízzel bevenni. A gyorsabb felszívódás érdekében a kapszuát megbonthatja és annak tartalmát el is keverheti a vízben. Hatása egyéntől függően változó, de akár több napig is eltarhat.

Mellékhatások? Ez nagyon egyénfüggő, sok esetben semmi, de van akiknél az alábbiak előfordulhatnak: kismértékű vérnyomás emelkedés, enyhe nyomás a fejben, arc pirosodás, orrdugulás. Ettől eltérő, komolyabb mellékhatások esetén mindenképpen egyeztessen orvosával, vagy gyógyszerészével, hogy Ön fogyaszthatja-e ezt a terméket?

Összetevők: 1 kapszulában: 90 mg  Ázsiai Ginzeng gyökér por, 80 mg  Fahéj por, 85 mg   Aranygyökér por, 75  mg  Petrezselyem levélpor
Egyéb összetevők: 65 mg  Zselatin kapszula, 65 mg  Szilicium dioxid (csomósodás gátló)  

Adagolás: Alkalmanként 1 kapszula ajánlott felnőtt férfiaknak, az aktus előtt 60 perccel. Igyon meg legalább egy teljes pohár langyos vizet. A gyorsabb felszívódáshoz öntse a kapszula tartalmát nem túl hideg vízbe, vagy más szénsav és alkoholmentes italba. Maximum napi adag: 1 kapszula.

Green Snake Potencianövelő Kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.