VIRILITY Max kapszula

VIRILITY Max kapszula

Raktáron

Potencianövelő kapszula.

3 824 Ft
egységár: 955,95 Ft / db
Kosárba
EAN kód:1140811140003
Kiszerelés:4 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

VIRILITY Max kapszula Részletes leírás

A Virility Max kapszula növelheti a potenciát, lerövidítheti az aktusok közötti időtartamot. Segíthet az idegrendszeri kimerültség és a fáradság leküzdésében, így mind mentálisan, mind fizikailag lényegesen javul a terhelhetőség.

HASZNÁLATI JAVASLAT
A kapszulát kb. 30 perccel az aktus előtt ajánlott bevenni. Az üres gyomorral való bevétel segíti a gyorsabb felszívódást és hosszabban tartó hatást. Hatása rövid időn belül, kb. 30 percen belül érzékelhető és több napig (5-6 nap) is eltarthat. A szexuális zavarokkal még nem küzdő férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény használatakor, kortól és fizikai állapottól függően.

Magas vérnyomás esetén használata óvatosságot igényel!

Ez a termék nem gyógyszer, hanem gyógyn9vényeken alapuló összetett táplálék-kiegészítő formula, amely az ajánlott használat esetén meglepően jól fejti ki hatását, ami által nagyon sok olyan férfinak tud hatásos magabiztosságot adni, akik esetlegesen potencia zavarokkal küzdenek vagy csak, egyébként rendben lévő férfiasságukat szeretnék még jobban felturbózva, felejthetetlen együttlétet nyújtani partnerüknek, mindamellett, hogy ez a fantasztikus kapszula a mindennapi terhelhetőséget is roppant pozitívan befolyásolja.

A VIRILITY MAX kapszula természetes anyagokból öszeállított készítmény ami kémiai anyagokat egyáltalán nem tartalmaz.

ÖSSZETÉTEL:
Cinnamonum Cassia,
Brassica Juncea,
Panax Ginseng,
Rhodiola Rosea,
Gelatine capsule,
Lepidium Meyeni

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.