Envira Kullancsírtó Permet

Envira Kullancsírtó Permet

Nincs raktáron

Az Envira kullancsirtó spray ajánlott minden szabadidős tevékenységhez ahol a kullancs megjelenhet, hatékonyan használhatja például túrázáskor a ruházat, sátor stb kezelésére. Praktikus 100ml-es, pumpás kiszerelésben kerül forgalomba.

Kosárba
EAN kód:5999887551017
Márka:Envira
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Envira Kullancsírtó Permet Részletes leírás

Az Envira kullancsirtó spray ajánlott minden szabadidős tevékenységhez ahol a kullancs megjelenhet, hatékonyan használhatja például túrázáskor a ruházat, sátor stb kezelésére. Praktikus 100ml-es, pumpás kiszerelésben kerül forgalomba. Kettős hatóanyag kombinációja - hazánkban egyedülálló módon- biztosítja a legnagyobb hatékonyságot az univerzális felhasználási lehetőségekkel (minden ízelt lábút, így rovart kiírt és elriaszt) a legkisebb környezeti terhelés mellett (hazai vonatkozásban legalacsonyabb hatóanyag tartalom) és többek között tökéletesen alkalmas személyi védelem céljából kullancsok ellen is (engedélyezve), ruházatra permetezve vagy ugyanezen célból kisállat kennelekben alkalmazva. Maradéktalanul irtja a károsító és élősködő ízeltlábúakat, így rovarokat: kullancsot, bolhát, hangyát, pókféléket, legyeket (lárva és imágó is). Invazív fajok betelepedésének megelőzésére is alkalmas, nyílászárók és falak kezelésével. Az Envira használata teljesen biztonságos, hajtógáz mentes, minden hatósági engedéllyel rendelkezik, szabadforgalmú biocid termék. Mindenben megfelel a jelenleg hatályos EU biocid szabályozás kritériumainak. Nem tartalmaz szerves oldószert és természetes vagy mesterséges hatásfokozót(PBO), (csak tiszta víz+hatóanyag) –ezért a kezelt felület száradás után szagtalan és foltmentes marad. A termék hatékonyságát neves svájci és német laborok és intézetek vizsgálták, kitűnő eredménnyel. Biocid termék, használja felelősséggel! Mindig olvassa el a használati utasítást! Vízi szervezetekre kiemelten veszélyes!

Envira Kullancsírtó Permet Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.