Szafi Free mini lencsetallér gluténmentes 44 g

Raktáron

A Szafi Free mini lencsetallér nem csak finom rágcsálnivaló, de beltartalmi értékei miatt imádni fogod az egészségtudatos táplálkozásod részeként! Zsírszegény, magas fehérjetartalmú, vitaminokban-, ásványi anyagokban és élelmi rostban gazdag! Gluténmentes Vegán Zsírszegény Fehérjében gazdag Nézzük mivel járul hozzá a vöröslencse az egészségedhez: Rosttartalma miatt nem okoz hirtelen vércukorszint emelkedést Prebiotikus hatású rostokat is tartalmaz, ami hozzájárul az optimális bélflóra fenntartásához Kiemelkedően magas a fehérjetartalma, ami nem csak a fehérjebevitelhez járul hozzá, de tovább lassítja a szénhidrátok felszívódását is A Szafi Free lencsetallérban 25 g fehérje található 100 grammban, ami több, mint 100 g csirkemell fehérjetartalma! Sportolás után a legjobb helye lesz a táskádban: csak kapd elő és pótold az izomzat számára szükséges fehérjéket és minőségi szénhidrátokat a fejlődésed érdekében! Vegetariánus (növényi alapú) étrendekben az optimális fehérjebevitel érdekében az ajánlott napi hüvelyes mennyiség 2-3 adag/nap.

658 Ft
egységár: 14,96 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999564157792
Márka:Szafi Free
Kiszerelés:44 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Free mini lencsetallér gluténmentes 44 g Részletes leírás

A Szafi Free mini lencsetallér nem csak finom rágcsálnivaló, de beltartalmi értékei miatt imádni fogod az egészségtudatos táplálkozásod részeként!

Zsírszegény, magas fehérjetartalmú, vitaminokban-, ásványi anyagokban és élelmi rostban gazdag!




Gluténmentes
Vegán
Zsírszegény
Fehérjében gazdag


Nézzük mivel járul hozzá a vöröslencse az egészségedhez:




Rosttartalma miatt nem okoz hirtelen vércukorszint emelkedést
Prebiotikus hatású rostokat is tartalmaz, ami hozzájárul az optimális bélflóra fenntartásához
Kiemelkedően magas a fehérjetartalma, ami nem csak a fehérjebevitelhez járul hozzá, de tovább lassítja a szénhidrátok felszívódását is
A Szafi Free lencsetallérban 25 g fehérje található 100 grammban, ami több, mint 100 g csirkemell fehérjetartalma!
Sportolás után a legjobb helye lesz a táskádban: csak kapd elő és pótold az izomzat számára szükséges fehérjéket és minőségi szénhidrátokat a fejlődésed érdekében!
Vegetariánus (növényi alapú) étrendekben az optimális fehérjebevitel érdekében az ajánlott napi hüvelyes mennyiség 2-3 adag/nap. 1 csomag Szafi Free lencsetallérral máris kiválthatsz egy adagot! Ha vegetariánus, vagy vegán étrended követsz, ott a helye az étrendedben!
Tökéletes választás akkor is, ha fogyókúrázol, hiszen nem tartalmaz hozzáadott olajat, zsírt, csak vöröslencsét, ami önmagában zsírszegény. Remek alternatívája a zsír- és energiadús chipseknek, sós rágcsálnivalóknak.
A Szafi Free lencsetallér kevés sót tartalmaz, mégis nagyon ízletes, így az egészséges táplálkozásban megelőzésképpen, de magasvérnyomás betegségben, egyéb sószegény étrend esetén is fogyasztható.
A vöröslencse gazdag B-vitaminokban, elsősorban Folsavban, B1 és B6 vitaminokban, igen magas a réz-, mangán-, kálium-, cink-, magnézium tartalma.
Növényi eredetű vasforrás (100 g vöröslencsében megtalálható a napi ajánlott vas mennyiség 50%-a), aminek a felszívódását C-vitaminnal segítheted.
A vöröslencse omega3 zsírsavakat is tartalmaz, ami egy esszenciális zsírsav. Erős gyulladáscsökkentő és szív-érrendszer védő hatással bír.


Összetevők: vöröslencse liszt (99,5 %), tengeri só.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.