Naturland Vesevédő filteres teakeverék
Naturland Vesevédő filteres teakeverék - 1.
Naturland Vesevédő filteres teakeverék - 2.

Naturland Vesevédő filteres teakeverék

Raktáron

A Naturland Vesevédő filteres teakeverék gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatását szakirodalmi adatok igazolják. A teakeverék hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői: A vérehulló fecskefű virágos hajtás kelidonin alkaloidja fájdalomcsillapító és görcsoldó hatással rendelkezik.

2 045 Ft
egységár: 81,82 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998794301302
Márka:Naturland
Kiszerelés:25 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturland Vesevédő filteres teakeverék Részletes leírás

A Naturland Vesevédő filteres teakeverék gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, hatását szakirodalmi adatok igazolják.

A teakeverék hatásáért felelős összetevők fontosabb jellemzői: A vérehulló fecskefű virágos hajtás kelidonin alkaloidja fájdalomcsillapító és görcsoldó hatással rendelkezik. A kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás és a mezei zsurló meddő hajtás szaponint tartalmaz, a szaponinok egy része a vizelettel kiválasztódva növeli a vese vérellátását, így fejti ki vizelethajtó hatását.
A kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás flavonoidot is tartalmaz, amely gyulladáscsökkentő hatású.
A közönséges párlófű virágos hajtás cserzőanyagot tartalmaz, gyulladáscsökkentő, görcsoldó hatású. A csalánlevél vérellátást fokozó anyagai révén vizelethajtó hatást fejt ki.

Kiszerelés: 25 x 1 g.

Naturland Vesevédő filteres teakeverék Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:30
Csomagolási mértékegység:db/karton

Naturland Vesevédő filteres teakeverék Kulcsszó

naturland, vesevédő, vesevédő teakeverék, vérrelhulló fecskefű

Naturland Vesevédő filteres teakeverék Összetevők

A készítmény hatóanyaga 50 mg vérehulló fecskefű virágos hajtás (Chelidonii herba), 250 mg kanadai és magas aranyvessző virágos hajtás (Solidaginis herba),250 mg csalánlevél (Urticae folium), 200 mg mezei zsurló meddő hajtás (Equiseti herba), 250 mg közön

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.