Naturmind Zabpehely Gluténmentes 500 g

Raktáron

A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal bír, belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva. A zabot tisztítás után pelyhesítik.

822 Ft
egységár: 1,64 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999559314896
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturmind Zabpehely Gluténmentes 500 g Részletes leírás

A zabpehely összetett szénhidrátokat tartalmaz legnagyobb mennyiségben, amely lassan szívódik fel és nem emeli meg hirtelen a vércukorszintet. A fehérjék és a rostok is segítenek ebben, így a zabpely vércukorproblémák esetén is fogyasztható.

A magas rosttartalomnak köszönhetően a zabpehely segít megelőzni a székrekedést és csökkenti a vastagbélrák kialakulásának valószínűségét, illetve a béta-glükán nevű vízoldékony rostoknak fontos szerepük van a vér koleszterinszintjének csökkentésében.

További előny, hogy a rostok növelik a teltségérzetet, ezzel kitolható a következő étkezés időpontja és csökkenthető az elfogyasztandó adag. Fogyókúra esetén érdemes kihasználni a zabpehely ezen kedvező tulajdonságát.

Köszönhetően a gluténmentes zabpehelynek, nem kell lemondanunk a finom zabkásáról vagy zabfasírtól, csak mert gluténérzékenyek vagyunk. A zabbal tápláljuk bélflóránkat, és a jó emésztést támogató rostokat is bevisszük.

Felhasználás:
Forraljunk fel egy kis tejet vagy növényi tejet, tegyük bele a zabpelyhet, hagyjuk, hogy egy kicsit megszívja magát, majd daraboljunk bele gyümölcsöket és kész is van a tápláló reggeli!

Összetevők: Zabpehely


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

S. K.2022. 12. 14.

  Finom zabpehely.

Anonim Felhasználó2019. 10. 09.

  Javaslom azoknak akik gluténmentesen szeretnének étkezni.