Paleolit étkezési marha zselatin 250 g

Paleolit étkezési marha zselatin 250 g

Raktáron

Nagy tisztaságú, finom szerkezetű, étkezési minőségű marha zselatin. Elsősorban az élelmiszeripar, és a gyógyszeripar hasznosítja, de közismert, hogy ízületi gondok, porckopás megoldására is használhatjuk a zselatint.

1 910 Ft
egységár: 7,64 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999564041022
Kiszerelés:250 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Paleolit étkezési marha zselatin 250 g Részletes leírás

A zselatin 5-szörös mennyiségű vizet képes felvenni. A legelterjedtebb zselésítő anyag, ezért élelmiszerekben és gyógyszerekben széles körben alkalmazzák.

Keverjünk napi 2 evőkanál (kb. 10 g) marha zselatint pl.: joghurtba vagy kefirbe és együk meg, vagy keverjük el vízben, vagy teában.

Élelmiszerekben a zselatin napi maximum beviteli mennyisége nincs meghatározva, mellékhatása nem ismert.

Állati eredete miatt a vegetáriánus élelmiszerekben, valamint egyes vallási előirányzatok miatt (kóser, halal), pektinnel, agar agarral, karragénnel, alginsavval, hipromellózzal helyettesíthető.

Beltartalmi érték 100 grammra vetítve:
Energia 342 kcal / 1436 kJ
Zsír 0 g
Szénhidrát 0 g
Fehérje 87 g
Só 295 mg 

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Molnár Sándor2019. 09. 04.

  a feleségem dicséri