Biopont bio kukoricás snack ketchupos biosaurus babe 50 g

Raktáron

Ez a biogazdaságban termesztett kukoricából készült, harmonikus ketchup-ös ízesítésű kedves dino alakú extrudált harapnivaló hamar belopja magát gyermekeid szívébe! .

571 Ft
egységár: 11,42 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8588004638327
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biopont bio kukoricás snack ketchupos biosaurus babe 50 g Részletes leírás

Biopont BioSaurus kukoricás snack ketchupos babe 50 g

„Egyértelműen Világbéke!” – Ezt kívánja a csinos Babe minden kisasszonynak és fiatal úrfinak, aki belekóstol!

Ez a biogazdaságban termesztett kukoricából készült, harmonikus ketchup-ös ízesítésű kedves dino alakú extrudált harapnivaló hamar belopja magát gyermekeid szívébe!

A kukorica, amelyből készül GMO-, és gluténmentes, nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, A-, B-, C- és E-vitaminokban, valamint ásványi anyagokban is gazdag.

Gluténérzékenyek és vegetáriánusok is fogyaszthatják!

Összetevők: kukorica őrlemény* 75% (liszt* és/vagy dara*), napraforgóolaj*, ketchupos ízesítés* 5% (paradicsom*, cukor*, só, citromlé por*, maltodextrin*, hagyma*, élesztő kivonat*, fűszerek* [fokhagyma por*, fekete bors*, szegfűszeg*, fahéj*), napraforgó olaj*).

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alkotó.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.