AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Bioderma Atoderm Preventive Krém 200Ml

Márka: Bioderma
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 200 ml
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
3401340106914
Aktuális ár:
6 110 Ft
Egységár:
30,55 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Tudta, hogy ha a családban az egyik szülő atópiás, akkor a születendő gyermek 30%-os valószínűséggel örökli az atópiát? Illetve amennyiben mindkét szülő atópiás a gyermeknél 70%-os eséllyel jelentkezhetnek hasonló tünetek?


Az Atoderm Preventive már 1 napos csecsemők esetében is alkalmazható*.
Skin Barrier Therapy® szabadalom tartalmának köszönhetően hatékonyan akadályozza meg a száraz bőr atópiás bőrré való fejlődését, valamint biológiailag és tartósan állítja helyre az egészséges bőrfelszínt.
Alkalmazása egész testen és arcon naponta 1-szer vagy 2-szer igény szerint.
Kellemes illatú, hipoallergén termék.
Egészségpénztári kártyára kapható 200ml-es kiszerelésben.
Kiegészítő tisztálkodónak ajánljuk babáknak az ABC Derm Fürdető gélt, valamint az Atoderm Mosakodókrémet és Tusfürdőt.

A Bioderma Atoderm Preventive tápláló krém az ekcéma megelőzésére, kezelésére, a bőr védelmi funkciójának megerősítésére, újszülöttek, csecsemők és nagyobb gyermekek számára. A krém tehát már újszülött kortól használható, kivéve természetesen a korszülötteket.


A Bioderma Atoderm Preventive krém olyan tápláló bőrvédő krém, amely lassítja a bőr kiszáradását és a szárazság a súlyosbodását akár újszülött kortól.


Ajánlott potenciálisan atópiás, illetve nagyon száraz bőrre, arcra és testre egyaránt űjszülött és csecsemő kortól.


Tulajdonságok:

Lassítja a bőr kiszáradásának fokozódását.
A Skin Care Therapy szabadalomnak köszönhetően visszaállítja a biológiailag egészséges bőr barrier funkcióját.
Erősíti és védi a bőrt.
Rendkívül kényelmes textúrájú.
Különleges állagának és beszívódó képességének köszönhetően lehetővé teszi az azonnali öltözködés. + Plusz termék előnyei:
A bőr biolipid barrier rekonstrukciója: + 16% a ceramidoknak köszönhetően 29 napos használat után.**
64%-kal csökkentette a bőr kiszáradását 29 napos használat után.* * 23 személyen végzett klinikai tanulmány (olyan csecsemők/gyermekek, akiknek száraz, nagyon száraz bőrük van, és a családban előfordult az atópiás dermatitis) ** Intra-individuális összehasonlítás a Lipbarvis technikával.Parabenmentes.
Hipoallergén.
Kellemes, kiváló textúra.
Könnyen és azonnal beszívódik.
Kitűnően tolerált.
Exkluzív és igényes készítmény, amely egyedülálló a maga nemében.
Könnyű, finom illat.

Biológiai hatásmechanizmus:

A csecsemők 60%-a születik olyan sérült bőrfelszínnel, amely nagyon száraz bőrt eredményez. A csecsemők 20%-ánál jeletkezik az atópiás bőr egy éves koruk előtt, amelyre a szárazság súlyos és visszatérő szakaszai jellemzők.
A csecsemők egészséges bőrfelszínének megőrzése érdekében javasolt a bőrszárazság korai kezelése, amelyre a megoldás a BIODERMA új innovációja az Atoderm Preventive krém. Csökkenti a bőr szárazságának súlyosságát a születéstől fogva a nagyon száraz, potenciálisan atópiás bőr esetében.
A Bioderma Atoderm Preventive krémben található exkluzív Lipigenium komplex segít a létfontosságú zsírsavak (omega 3-6) és a biolipidek (ceramidok) újraalkotásában, amelyek természetesen is jelen vannak a bőrben, ám a száraz bőrű gyerekek esetében ezek igen csökkent mennyiségben találhatók meg.
A ceramidok a bőrlipidek szerveződését utánozzák, így tökéletesen beilleszkednek a bőrbe, újraalkotván a természetes védőréteget a felhasználási felületen. Biológiailag stimulálják a lipidek és a proteinek (filaggrin) termelődését, amelyek megkötik a korneális cementet annak érdekében, hogy azonnal és tartósan helyreállítsák a bőrfelszínt.
A benne található Skin Barrier Therapy szabadalom korlátozza egyrészt a Staphylococcus Aureus baktérium megtelepedését és szaporodását, másrészt pedig gátat szab az allergének áthatolásának, amelyek közül mindkét tényező szerepet játszik a súlyosbodó szárazságban.
A Bioderma Atoderm Preventive krém használatával a bőr megerősödik, védelmet élvez, a szárazságérzet elmúlik.

Felhasználási javaslat:

Használja 1-2 alkalommal naponta a hét minden napján.
Vigye fel az arcra és/vagy a testre miután megtisztította Bioderma Atoderm tusfürdő vel vagy Bioderma ABCDerm fürdető géllel.