Cafe Frei Tokiói Csok. Málna Szemeskávé

Cafe Frei Tokiói Csok. Málna Szemeskávé

Raktáron

Cafe Frei Tokiói csokis málnakávé adatai Pörkölés után csokoládéba és sűrű málnakrémbe forgatott japán kávékülönlegesség. A színtiszta japán csokoládé házassága a tokiói cukrászdák kedvenc málna-ízével.

1 591 Ft
egységár: 12,73 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999883744901
Márka:Cafe Frei
Kiszerelés:125 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cafe Frei Tokiói Csok. Málna Szemeskávé Részletes leírás

Cafe Frei Tokiói csokis málnakávé adatai
Pörkölés után csokoládéba és sűrű málnakrémbe forgatott japán kávékülönlegesség. A színtiszta japán csokoládé házassága a tokiói cukrászdák kedvenc málna-ízével. A csoki szakértők ma már nem franciákat , hanem sokkal inkább a japánokat tartják a kifinomult csokoládé kultúra nagyköveteinek. Így mi már csak ezért is a japán édesség-iránytűt követjük ezzel a kávékülönlegességgel.
Jellemzők
Édes tejeskávékhoz, Lelkiismeretes kereskedelem, Büszkék vagyunk rá, Magyarországon pörkölve, Magyar munkaerőt alkalmazva, Magyarországon csomagolva.
Termék információk
Pörkölés után csokoládéba és sűrű málnakrémbe forgatott japán kávékülönlegesség.
A színtiszta japán csokoládé házassága a tokiói cukrászdák kedvenc málna-ízével. A csoki-szakértők ma már nem a franciákat, hanem sokkal inkább a japánokat tartják a kifinomult csokoládékultúra nagyköveteinek. Szerintük Susumu Koyama a világ ma élő legjobb csokoládémestere. Így mi már csak ezért is a japán édesség-iránytűt követve tokiói csokoládéba és sűrű málnakrémbe forgatjuk ezt a japán kávékülönlegességet.
Cafe Frei Tokiói csokoládés-málna ízesítésű 100% arabica pörkölt szemes kávé
Összetevők
Pörkölt arabica szemes kávé 97%, Természetes és természetazonos csokoládés-málna aroma 3%

Cafe Frei Tokiói Csok. Málna Szemeskávé Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 10. 15.

  A legfinimabb!!