Culevit Vital Aminosav + Vit + Se 120X

Culevit Vital Aminosav + Vit + Se 120X

Raktáron

Fáradtnak érzi magát? A stressz mindennapos társa? Egyensúly a mindennapokban - Culevit Vital A Culevit Vital tudományos háttérrel kifejlesztett modern étrend-kiegészítő egészséges felnőtteknek aktív összetevőkkel: • a C-, B2 vitaminok és a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez • a C-, B2-, B6 vitaminok hozzájárulnak a fáradtságérzet csökkentéséhez • a C-, B2-, B6 vitaminok és a biotin részt vesznek a normális energiatermelő anyagcsere folyamatokban • a B6 vitamin és a biotin hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez és részt vesznek a normális pszichés állapot fenntartásában Hogyan kell szedni? A termék javasolt adagolása 4×1 vagy 2×2 tabletta naponta.

15 540 Ft
egységár: 129,5 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998363105874
Márka:Culevit
Kiszerelés:120 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Culevit Vital Aminosav + Vit + Se 120X Részletes leírás

Fáradtnak érzi magát? A stressz mindennapos társa?

Egyensúly a mindennapokban - Culevit Vital

A Culevit Vital tudományos háttérrel kifejlesztett modern étrend-kiegészítő egészséges felnőtteknek aktív összetevőkkel:

• a C-, B2 vitaminok és a szelén hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez
• a C-, B2-, B6 vitaminok hozzájárulnak a fáradtságérzet csökkentéséhez
• a C-, B2-, B6 vitaminok és a biotin részt vesznek a normális energiatermelő anyagcsere folyamatokban
• a B6 vitamin és a biotin hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez és részt vesznek a normális pszichés állapot fenntartásában

Hogyan kell szedni?

A termék javasolt adagolása 4×1 vagy 2×2 tabletta naponta.

Melyek az aktív összetevők?

Az aktív összetevők vitaminok (C-vitamin, B6 vitamin, B2 vitamin, biotin), aminosavak (L-arginin, L-fenilalanin, L-hisztidin, L-metionin, L-triptofán, L-tirozin), egy ásványi anyag (szelén), valamint adenin, glükózamin és liponsav.

Hol lehet megvásárolni?

A Culevit Vital filmtabletta 120 db/doboz kiszerelésben kapható a Culevit mintaboltokban (Budapesten és Pécsett) a Culevit webáruházban, valamint gyógyszertárakban és bioboltokban.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A készítményt a gyermekek elől elzárva kell tartani! Terheseknek, szoptató anyáknak, alacsony vérnyomásúaknak, illetve vérnyomáscsökkentőt szedőknek nem javasolt a fogyasztása. Tirozin tartalma miatt pajzsmirigy túlműködés esetén szedése nem javasolt. Száraz, hűvös helyen tartandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.