Gca 2700 Ízületvédő Tabletta 60X

Gca 2700 Ízületvédő Tabletta 60X

Raktáron

A GCA 2700-ban, szinte egyedülálló mennyiségben találhatóak porcvédő hatóanyagok (kondroitin-szulfát, glukózamin-szulfát, az MSM valamint a hialuronsav). Azért szeretik az emberek ezt a fajta étrend-kiegészítőt, mert már néhány hét után érezhetően könnyebben mozognak.

11 694 Ft
egységár: 194,9 Ft / db
Kosárba
EAN kód:3700695230023
Márka:Santé Verte
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gca 2700 Ízületvédő Tabletta 60X Részletes leírás

A GCA 2700-ban, szinte egyedülálló mennyiségben találhatóak porcvédő hatóanyagok (kondroitin-szulfát, glukózamin-szulfát, az MSM valamint a hialuronsav). Azért szeretik az emberek ezt a fajta étrend-kiegészítőt, mert már néhány hét után érezhetően könnyebben mozognak. Magyarországon népbetegségnek számítanak a mozgásszervi problémák: ide tartozik a porckopás is, vagyis az artrózis . Az ízületek egészségének megóvásáért, javításáért számos készítmény létezik. A kombinált kedveltebbek, mivel tartalmazzák a legtöbb porcvédő hatóanyagot. Az ízületi megbetegedései esetén gyakran keresnek gyógynövényeket is, például az ördögkarom vagy kurkuma tartalmú készítményeket. A GCA 2700 készítményben bőven megtalálhatóak ezek az összetevők, és ezek együttes ötvözetével hatásos segítséget nyújt bármiféle ízületi gyulladás kiküszöbölésében, vagy a porcok egészséges állapotának megtartásában, visszanyerésében. A GCA 2700 és a glükózaminA GCA 2700 egyik összetevője a glükózamin , amely segít megőrizni az ízületek, porcok, inak egészségét, ezért hatásos a porcok regenerálódásánál. Megakadályozza a további károsodást úgy, hogy karbantartja, szinte kenést biztosítva számukra. Megfelelő adagoláslla sokat tehetünk ízületeink egészségéért és a panaszok enyhítéséért. A glükózamin a csontok egymással érintkező súrlódási felületét párnaként borító és védő ízületi porcszövet természetes alkotórésze . Igen hatékonynak tartott kiegészítő, mely segíti az ízületi szövetek működését, illetve segít visszaállítani a porcok rugalmasságát. Fontos alapeleme porctermelésnek, és segít az ízületek regenerálásában, továbbá gátolja a porcot bontó enzimek működését. Segít megőrizni az ízületek frissességét és fiatalosságát. GCA 2700 összetevői 1 tablettában:
Glukózamin-szulfá t 526,0 mg
Kondroitin-szulfát 444,0 mg
MSM (Metil-szulfonil-metán) 100,0 mg
Kurkuma kivonat (Curcuma Longa L. , 95% curcumin) 52,6 mg
Ördögköröm kivonat (Harpagophytum procumbens, 3% harpagosid) 35,0mg
Hialuronsav 7,0 mg

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.