Donna Hair Forte Kapszula 90X

Donna Hair Forte Kapszula 90X

Nincs raktáron

Aminosavakat, vitaminokat, cinket, növényi- és sörélesztő kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A termék 3 szinergista összetevő kombinációját tartalmazza, mely Forte ActiveTM összetevők átfogó gondoskodást nyújtanak a hajának és a bőrének.

Kosárba
EAN kód:8594059737564
Márka:Donna Hair
Kiszerelés:90 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Donna Hair Forte Kapszula 90X Részletes leírás

Aminosavakat, vitaminokat, cinket, növényi- és sörélesztő kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A termék 3 szinergista összetevő kombinációját tartalmazza, mely Forte ActiveTM összetevők átfogó gondoskodást nyújtanak a hajának és a bőrének. Az aminosavak a haj szerkezetének fontos összetevői.

Összetétel:
L-metionin, L-tirozin, szárított sörélesztő
kivonat, mezei zsurló (Equisetum arvense)
szár- és levél kivonat, L-cisztein, cink-citrát,
nagy csalán (Urtica dioica) levél kivonat,
maltodextrin, zsírsavak magnézium sói,
szilícium-dioxid, folsav, retinil-palmitát,
biotin, zselatin, titán-dioxid

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.