Gabriel Frissítő szemcsepp

Gabriel Frissítő szemcsepp

Raktáron

Kamilla, varázsdió és szemvidítófű párlatokból készült. .

2 379 Ft
egységár: 237,92 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8033652050002
Kiszerelés:10 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gabriel Frissítő szemcsepp Részletes leírás

A Gabriel frissítő nyugtató szemcsepp olyan steril, szemészeti felhasználásra szánt oldat, amely fiziológiás pH-értékű, kamilla, varázsdió és szemvidítófű párlatokból készült.

Ezen növények nyugtató hatásukról ismertek, ezért a készítmény alkalmas arra, hogy enyhítse a fáradt és stressznek kitett szemek azon tüneteit, amelyeket időjárási körülmények, vagy környezeti tényezők (szél, sós tengeri levegő, túlzott meleg, környezeti szennyezettség, füst és por), huzamosabb munka, tanulás, számítógép-használat, napfénynek való túlzott kitettség, vagy kontaktlencse hosszan tartó viselése okozhat.

Összetétel : Kamillavirág párlat, varázsdió párlat, és szemvidítófű párlat, nátrium-klorid, nátrium-dihidrogén-foszfát-monohidrát, nátrium-foszfát kétbázisú dodekahidrát, nátrium-edetát, benzalkónium-klorid, injekcióhoz való víz.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Ati2017. 03. 09.

  reggeli álmos szemet frissíti, a napközben karcos, száraz érzést megszünteti, napjában többször is használható, ára elfogadható

  nincs negatívum