Expect Terhességi Teszt
Expect Terhességi Teszt - 1.
Expect Terhességi Teszt - 2.

Expect Terhességi Teszt

Raktáron

A terhességi teszt a vizeletben megjelenő hCG hormon (humán choriális gonadotropin) mennyiségének kimutatásán alapszik. A terhességi tesztek érzékenysége változó: A hazai piacon forgalmazott termékek érzékenysége 10 - 50 mIU/ml között van.

607 Ft
egységár: 607,06 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882791005
Márka:Expect
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Expect Terhességi Teszt Részletes leírás

A terhességi teszt a vizeletben megjelenő hCG hormon (humán choriális gonadotropin) mennyiségének kimutatásán alapszik. A terhességi tesztek érzékenysége változó: A hazai piacon forgalmazott termékek érzékenysége 10 - 50 mIU/ml között van. 

Az Expect középsugaras terhességi teszt 25 mIU/ml érzékenységű, vagyis már a várt menstruáció előtt 2-3 nappal képes kimutatni a terhességet. Pontosabb lehet a vizsgálat, ha a reggeli első vizeletmintából történik, ugyanis ebben az időpontban a terhességi hormon nagyobb koncentrációban van jelen a vizeletben.

  • A terhesség korai felismerése. A beágyazódást követő 3. napon a hCG szint körülbelül 17 és 119 egység között van, amit a 25 mIU/ml érzékenységű teszt biztonsággal kimutat.
  • Otthon egyszerűen és gyorsan elvégezhető
  • Egyértelmű, megbízható eredményt mutat 5 percen belül
  • Több, mint 99 %-os megbízhatóság
  • Az Expect középsugaras terhességi teszt különösen gyors és kényelmes használatot biztosít!

Hogy kell használni középsugaras tesztet?

A középsugaras tesztek használata igen egyszerű és kényelmes. Vizelés közben a wc-n ülve, a két láb között kell benyújtani a teszt nedvszívó fejét a vizeletcsíkba 2-3 másodpercig.

Expect Terhességi Teszt Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.