Vegan Protein NEW Csokoládé-Fahéj

Vegan Protein NEW Csokoládé-Fahéj

Raktáron

Vegán fehérje-komplex (rizs és borsó) hozzáadott funkcionális aminosavakkal Cukor- és laktózmentes* Gluténmentes Tartósítószer-mentes Színezékmentes GMO-mentes Aszpartám-mentes 3-féle szuperélelmiszerrel *A por formátumú termékek esetében az állítás a vízzel hígított, fogyasztásra kész termékre vonatkozik.

7 419 Ft
egységár: 14,84 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999076228362
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vegan Protein NEW Csokoládé-Fahéj Részletes leírás

Vegán fehérje-komplex (rizs és borsó) hozzáadott funkcionális aminosavakkal
Cukor- és laktózmentes*
Gluténmentes
Tartósítószer-mentes
Színezékmentes
GMO-mentes
Aszpartám-mentes
3-féle szuperélelmiszerrel
*A por formátumú termékek esetében az állítás a vízzel hígított, fogyasztásra kész termékre vonatkozik.

A vegán sportoló: igen, létezik!

Húsmentes diétán élve is kisportolt testre vágysz? Kellő odafigyeléssel lehetséges! Sokan attól félnek, hogy állati eredetű táplálék nélkül nem megy majd a testépítés, így kárba vész a sok edzés. Rengeteg híres sportoló sikere bizonyítja, hogy nincs igazuk. Vegánként is lehetsz izmos, még akkor is, ha vérbeli ragadozóból lettél egy csapásra növényevő. A kulcs a minőségi fehérjepótlás.

A rizs és a borsó az alap

A növényi eredetű élelmiszerek, szemben az állati eredetűekkel, nem komplett fehérjeforrások: vagyis, nem tartalmazzák az összes esszenciális aminosavat, amelyekre szervezetünknek szüksége van. Szerencsére azonban az ún. komplettálással (a különböző, növényi eredetű fehérjeforrások kombinálásával) teljes értékű fehérjét nyerhetünk. Ezt tesszük a Vegan Protein előállításakor is két, egymást remekül kiegészítő fehérjeforrás párosításával: a lizinben szegény, de kéntartalmú aminosavakban (pl.: cisztein és metionin) gazdag rizsfehérjéhez kéntartalmú aminosavakból kevesebbet tartalmazó, viszont lizinben bővelkedő borsófehérjét adunk. Ezt a kiváló alapot pedig még további extrákkal is kiegészítjük.

+ 3-féle szuperélelmiszer

Quinoa liszt → A quinoát, a reformkonyhák sláger-alapanyagát az ősi inkák egyenesen a gabonák anyjaként tisztelték, pedig ún. álgabonáról van szó. A valódiakhoz képest alacsonyabb a szénhidráttartalma, viszont magasabb (16%) a fehérjetartalma. Emellett kiváló ásványianyag-forrás: káliumot, kalciumot, magnéziumot és vasat is tartalmaz.
Acaibogyó-por → Az amazóniai esőerdőkben őshonos acai bogyó előkelő ORAC-értékével (az oxigén szabadgyök-elnyelő kapacitás nemzetközi szabványa) emelkedik ki.
Gojibogyó-por → A farkasbogyóként is ismert goji bogyót Kínában hosszú évezredek óta afrodiziákumként is fogyasztják. A cseresznye és a szeder ízének keverékére emlékeztető, savanykás, élénkpiros gyümölcs 8 esszenciális aminosavat és rengeteg C-vitamint tartalmaz.

Lássuk a számokat!

1 adagban (25 g):

106 kcal
19 g fehérje
Hozzáadott aminosavak:
1390 mg L-glutamin
650 g L-arginin
Hogyan, mikor, kinek?

Ha vegetáriánus vagy vegán életmódot folytatsz, a Vegan Protein nagyszerű kiegészítője lehet fehérjebevitelednek, különösen, ha sportolsz is → növényi fehérjetartalma hozzájárul az izomnövekedéshez és az izomtömeg fenntartásához.
Neked ajánljuk, ha a tejalapú fehérjék növényi alternatíváját keresed.
Laktózérzékenyeknek.
Gluténérzékenyeknek.
A reformkonyha szerelmeseinek → remekül sűrítheted vele leveseidet, főzelékeidet.
A Vegan Protein az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Ízek: vaníliás sütemény, csokoládé-fahéj, erdei gyümölcs

Kiszerelés: 500 g zacskó (20 napi adag), 25 g tasak (1 napi adag)

Felhasználási javaslat: Keverj el 1 adagot (25 g = 3 csapott evőkanál) 250 ml vízben, fogyaszd edzés után közvetlenül. A pihenőnapokon fogyaszd a délután folyamán. Használj keverőpalackot az elkészítésnél!

ÖSSZETEVŐK:

csokoládé-fahéj: borsófehérje izolátum, rizsfehérje, zsírszegény kakaópor, L-glutamin, ízfokozó (glicin és nátriumsója), L-arginin, emulgeálószer: lecitinek (szója), fahéj, sűrítőanyagok (karragén, cellulózgumi), quinoa liszt 1,6%, aromák, goji bogyópor 1,1%, acai bogyópor 0,6%, étkezési só, édesítőszer (szukralóz).



Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

Átlagos hozzáadott aminosav tartalom 1 adagban (25 g): L-glutamin 1390 mg, L-arginin 650 mg.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.