Vitaking Multivitamin Szelénnel és Omega-3-mal

Vitaking Multivitamin Szelénnel és Omega-3-mal

Nincs raktáron

A Vitaking A+D+E+szelén egy olyan komplex készítmény, ami különleges minőségben és mennyiségben tartalmaz vitaminokat A-, D-, E-vitamint, szelént, és Omega-3 zsírsavakat egyetlen gélkapszulában. .

Kosárba
EAN kód:5999561255903
Márka:Vitaking
Kiszerelés:30 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Multivitamin Szelénnel és Omega-3-mal Részletes leírás

Az A-vitamint béta karotin (az A-vitamin elővitaminja) formában, az E-vitamint pedig kevert tokoferol formában tartalmazza, nem csupán az alfa- hanem a béta-, gamma- és delta-tokoferolokat is.

A-vitamin
Elsősorban a bőr és a szem számára fontos vitamin. Szerepe van a szem megfelelő fényérzékenységének szabályozásában, a szürkületben való éleslátás biztosításában, a szemszárazság megelőzésében és az időskori szembetegségek kialakulásának csökkentésében. A bőr szöveteinek, a szőrzet, a hajszálak és a köröm felépítésében is részt vesz, csökkenti a kollagén lebomlását, és serkenti az új szövetek képződését. Ha elegendő A-vitaminhoz jut a szervezet, az immunrendszer is megfelelően tud működni, elkerülhetők a különböző gyulladások, bakteriális, vírusos és gombás fertőzések.

A-vitamin hozzájárul
Részt vesz a megfelelő vas-anyagcserében.
az A-vitamin hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához.
Hozzájárul a normál látás fenntartásához.
Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
A-vitamin szerepet játszik a sejtek differenciálódásában (elkülönülésében)
Az A+D+E plus szelén kapszulában az A-vitamin béta karotin formában van benne, melyből a szervezetünk állít elő A-vitamint, mégpedig pontosan annyit amennyire szüksége van.

D-vitamin
A megfelelő mennyiségű D-vitamin pótlása hozzájárul a kalcium és a foszfor felszívódásához és hasznosulásához a szervezetben, ezzel kiemelt szerephez jut a csontok és a fogak megerősítésében, továbbá lehetővé teszi az izmok és az ízületek megfelelő működését. A D-vitamin hatékonyan segíti az immunrendszer egészséges működését, így megnövelheti a szervezet természetes védekező képességét a fertőzésekkel, betegségekkel szemben.

D3-vitamin az alábbi pozitív hatással van a szervezetre:
Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához.
Hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához.
Hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenntartásához.
Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
Szerepet játszik a sejtosztódásban.


E-vitamin
Legfontosabb szerepe a sejtek védelme az oxidatív stressz ellen. Megfelelő mennyiségben pótolva megakadályozhatja, illetve lassíthatja a sejtek károsodását, öregedését, antioxidánsként segíti a károsodást okozó szabad gyökök semlegesítését. Ezzel a tulajdonságával elsősorban a betegségek megelőzésében, a szervek károsodásának megelőzésében és az öregedési folyamatok lassításában lehet eredményes hatása.

E-vitamin komplex (alfa-, béta-, gamma- és delta-tokoferolok)

Ebben a komplex készítményben az E-vitamin kevert tokoferol formában, ahogy a természetben is megtalálható. A többi E-vitamin készítménnyel szemben nem csupán az alfa-tokoferolt tartalmazza, hanem a béta-, gamma- és delta-tokoferolokat is. Ezek együtt szedve szinergikusan hatnak. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Szelén
A szelén hozzájárul a haj és a körmök normál állapotának fenntartásához.
Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
A szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéshez.
Antioxidáns hatásának köszönhetően a szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
Férfiak számára is kifejezetten fontos tápanyag a szelén, hiszen a szelén részt vesz a normál spermaképződésben.
A komplex tartalmaz Omega-3 halolajat is. Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet normál működésében.

Hatóanyagok napi adagban (1 lágykapszula) NRV %:
E-vitamin 414,61 NE – 287,3 mg TE 2937,5 %
Halolaj 107 mg **%
ebből DHA 12,8 mg, EPA 19 mg
A-vitamin 10000 NE – 3006 µg RE 2250 %
Szelén 20,5 µg 37,4 %
D3-vitamin 1100 NE – 27,5 µg 550 %
NRV %: felnőttek számára javasolt napi bevitel

**%: napi szükséglet nincs meghatározva

Összetevők:
E-vitamin készítmény (d-alfa-tokoferil-acetát, finomított szójabab olaj), zselatin, halolaj, E-vitamin készítmény: (vegyes tokoferolok: (alfa, béta, gamma, delta), finomított szójabab olaj), emulgeálószer: glicerin, A-vitamin készítmény: (emulgeálószer: napraforgó olaj, béta-karotin, antioxidáns: dl-alfa-tokoferol), víz, Szelén készítmény: (maltodextrin, emulgeálószer: nátrium-citrát, csomósodást gátló anyag: kalcium-karbonát, nátrium-szelenit), színezék: titán-dioxid, D3-vitamin készítmény: (pálma olaj, kolekalciferol, antioxidáns: dl-alfa-tokoferol).

Napi ajánlott mennyiség:
1 kapszula étkezés közben.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.