Vitaking Ginzeng kivonat 400mg (60) kaps

Vitaking Ginzeng kivonat 400mg (60) kaps

Raktáron

A ginzenget Kelet-Ázsia egyes területein nagy tiszteletben tartják. Olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek normalizálják a szervezet működését, erősítik a testi és lelki ellenálló képességet.

3 050 Ft
egységár: 3 049,99 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561256337
Márka:Vitaking
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Ginzeng kivonat 400mg (60) kaps Részletes leírás

A Ginzeng hozzájárul a természetes védekezéshez és az immunrendszer megfelelő működéséhez. Segít az éberség, a vitalitás előmozdításában. Segít a jó szexuális kapcsolatok fenntartásában.

Jótékony hatásai:
segít a fáradtság és stressz esetén
stimulálja a T-sejtek termelését, amelyek az immunrendszer összetevői
segít fenntartani a jó kognitív teljesítményt
támogatja a memória teljesítményét
hozzájárul az agy normális vérkeringéséhez
segít a normál vércukorszint fenntartásában a egészséges életmód részeként/ hozzájárul a normál glükóz – inzulin anyagcseréhez
hozzájárul a természetes védekezéshez és az immunrendszer megfelelő működéséhez
segít az éberség előmozdításában, a vitalitás előmozdításában és ellensúlyozni a fáradtságot
segít a jó szexuális kapcsolatok fenntartásában
segít a fizikai és szellemi képességek fenntartásában gyengeség, kimerültség, fáradtság és koncentrációvesztés esetén


Ginzeng
Gyógyhatását elsősorban glikozid vegyületeinek köszönheti, melyek megszüntetik a stressz által okozott pszichés és fizikai tüneteket, egyben megnövelik a teljesítőképességet.  Normalizálja a belső folyamatokat: ahol szükséges, ott serkenti az immunrendszert, ahol túlműködés van, ott lenyugtat és kiegyenlít. Támogatja a mellékvese megfelelő működését, fokozza az agytevékenységet, emeli az adrenalin-kibocsátást, növeli az izmok energiafelhasználását, fokozza az endorfintermelést. A stressz okozta pszichés és testi problémák kezelésére, kimerültség, álmatlanság ellen, a vérnyomás- és vércukorszint természetes szabályozására ajánlják leggyakrabban.

Hatóanyagok napi adagban (1 kapszula)
Ginzeng kivonat 400 mg
ebből ginzenozid 2 % 8 mg
Összetevők:
Ginzeng kivonat (Panax ginseng), stabilizátor: hidroxi-propil-metil-cellulóz, keményítő, csomósodást gátló anyag: zsírsavak magnézium sói.

Napi ajánlott mennyiség:
1 kapszula

Figyelmeztetés: Nem ajánlott azoknak, akiknek magas a vérnyomásuk, vagy szív- és érrendszeri panaszaik vannak, továbbá terhesség alatt, szoptató anyukáknak, asztmás és tüdőgyulladásos betegeknek, valamint véralvadási zavarokkal küzdők számára. Nem javasolt továbbá láz, megfázás vagy influenza esetén. 4 hetes kúra után javasolt 1-2 hétig a szedését szüneteltetni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.