The Konjac Sponge Konjak fürdőszivacs babáknak 1 db

The Konjac Sponge Konjak fürdőszivacs babáknak 1 db

Raktáron

A szivacsok finom növényi rostokból állnak, gazdagok ásványi anyagokban. Nem tartalmaznak semmilyen mesterséges adalékanyagot.

3 190 Ft
egységár: 3 190 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5055113801070
Márka:The Konjac Sponge
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

The Konjac Sponge Konjak fürdőszivacs babáknak 1 db Részletes leírás

Szeretnéd kisbabád érzékeny bőrét kíméletesen ápolni a fürdetések során? Akár szappan vagy babafürdető nélkül varázsolnád selymesen puhává?

Tedd élménnyé a fürdetést a világszerte népszerű Konjac Sponge különleges fürdőszivacsával, mely 100% tisztaságú konjakot tartalmaz és lágyan kényezteti a picik bőrét. Már újszülött kortól használhatod, ráadásul nem szükséges babafürdetőt, szappant hozzáadnod, tiszta vízzel is remekül tisztít és nem irritál. Ha mégis babakészítmény mellett döntesz, válassz organikus terméket, melyből elég csak kis adagot a szivacsra tenned!

A szivacsok finom növényi rostokból állnak, gazdagok ásványi anyagokban. Nem tartalmaznak semmilyen mesterséges adalékanyagot, biológiailag lebomlóak, környezet- és bőrbarátok.

Ergonómiai kialakításuknak köszönhetően könnyen elférnek a tenyérben, így biztonsággal használhatók. Meleg víz alá tartva a szivacsok alaposan megszívják magukat és nagyon puhává válnak, így gyengéd, körkörös mozdulatokkal masszírozhatjuk végig a picit a talpától a feje búbjáig, élménnyé téve a pancsolást!


VÁLASZD TE IS A KONJAC SPONGE 100% KONJAK FÜRDŐSZIVACSÁT, HA:
✓ Teljesen természetes fürdőszivacsot keresel kisbabádnak
✓ Újszülötteknek is alkalmas szivacsot választanál
✓ Szívesen mellőznéd a babakészítmények használatát
✓ A vegyszermentes testápolás híve vagy
✓ Megismernéd a konjak lágy kényeztetését

Figyelem! A Konjac Sponge Company eredeti konjak szivacsa nem összehasonlítható a piacon felbukkanó hamisítványokkal. 100% tisztaságú konjakból és forrásvízből készült, élettartama hosszabb az utánzatokénál. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat és mikróbákat, nem esett át vegyi folyamatokon. Titkos receptúrájának köszönhetően méltán örvend nagy népszerűségnek világszerte. Minőségét és tisztaságát a Vegan és Cruelty free certifikációk garantálják. Válaszd az eredetit, ne dőlj be az utánzatoknak!

The Konjac Sponge Konjak fürdőszivacs babáknak 1 db Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:db

The Konjac Sponge Konjak fürdőszivacs babáknak 1 db Összetevők

100% konjakkal, 100%-ban természetes összetevővel, Könnyen lebomló, környezetbarát,

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.