Ella's kitchen Bio görög joghurt eperrel 90 g

Ella's kitchen Bio görög joghurt eperrel 90 g

Raktáron

A 100% bio görög stílusú joghurt eperrel ízletes finomság a csöppségeknek.  Akár reggelire, akár tízóraira, akár uzsonnára remekül illik a növekvő babák étrendjébe.  6 hónapos kortól adható. .

697 Ft
egységár: 696,68 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5060107335882
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ella's kitchen Bio görög joghurt eperrel 90 g Részletes leírás

Ismerkednétek a joghurtok ízeivel? Mit szólnál egy bio gyümölcsökkel készült finomsághoz?

A csöppségek egyik kedvence a zamatos eper, melyet egész évben örömmel falnak. Ebben az ínyencségben az édes eper, az egzotikus banán, valamint a mosolygós alma ízei találkoznak, melyek csodás elegyet alkotnak a görög joghurttal.

Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges adalékanyagokat és finomított cukrot. Kevés rizskeményítővel és pár csepp citrommal készült. Mentes a gluténtől, tojástól és szójától.
Tejet tartalmaz.

Praktikus csomagolásának köszönhetően bárhová magaddal viheted, kis helyen elfér, nem törik, nem folyik.

Összetevők: 37% görög stílusú joghurt (tej), 30% eper, 22% banán, 10% alma, 1% bio rizskeményítő, bio citrom koncentrátum.

Az Ella’s Kitchen organikus összetevői ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.