Holle Bio banános tejkása 250 g

Holle Bio banános tejkása 250 g

Nincs raktáron

Teljes kiőrlésű gabonából, édesítés nélkül, csak az összetevőkben lévő természetes cukortartalommal. A kása ideális a baba új étrendjének kialakításához esti étkezéshez és a kanál használatának megtanulásához.

Kosárba
EAN kód:7640104950370
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Holle Bio banános tejkása 250 g Részletes leírás

A Holle bio gyümölcsös bébiételek a legfinomabb gyümölcs alapanyagokból készülnek cukor hozzáadása nélkül. Egészséges és ízlik a babának. Egy csomag tartalmaz kb. 6 adag recept szerint elkészített tejkását. A banános ízesítésű tejkása a vegyes étrend részeként adható.

Összetevők:
teljes kiörlésű búzaliszt** 34%, részlegesen demineralizált tejsavó por* 21%, fölözött tejpor* 16,5%, növényi olas*(pálmazsír, repceolaj, napraforgó olaj) , banán gyümölcspor* 8,5%, maltodextrin, kalcium karobnát, A-vitamin, B1-vitamin, D-vitamin 
*ellenőrzött biogazdálkodásból
**ellenőrzött bio dinamikus gazdálkodásból

Elkészítési javaslat 6 hónapos kórtól:
130ml vizet forraljon fel, és hagyja kb. 50˚C-ra lehűlni. Keverje össze egy tányérban kb. 40g (4-5 evőkanál) bio banános tejkásával. Hűtse le étkezési hőmérsékletre (kb. 37°C-os).

Fontos információ:
Mindig kanállal adagolja a babának. Kérjük, vegye figyelembe az elkészítési utasításokat. Az első 5 hónapban a tejkása nem használható az anyatej helyettesítésére vagy pótlására. Az ételt mindig frissen készítse el. A maradékot ne használja újra. Lehetőség szerint ne a mikrohullámú sütőben melegítse az ételt. (Úgy könnyen túl forró lesz.). A 6.hónap után a cumisüveg helyett  a vegyes táplálkozás része. Esti pépként ideális a kanalas étkezéshez való szoktatáshoz.

Száraz, hűvös helyen tartandó. A megkezdett csomagot 2-3 héten belül el kell fogyasztani.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.