Holle Junior bio almás-erdei gyümölcsös finomság 220 g

Holle Junior bio almás-erdei gyümölcsös finomság 220 g

Nincs raktáron

Bio Junior bébiétel alma erdei-gyümölcsökkel natúr és cukormentes bébiétel a hozzátáplálás időszakára, tökéletesen kiegészíti babája étlapját. A gyümölcsös készítmény kizárólag ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó összetevőket tartalmaz.

Kosárba
EAN kód:7640104957430
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Holle Junior bio almás-erdei gyümölcsös finomság 220 g Részletes leírás

A Holle egy csodás gyümölcsös specialitást készített, melybe a kicsik nagy kedvencét, a zamatos almát rejtette. Mindezt az erdei gyümölcsök pikáns ízvilágával fűszerezte, melyek nagyon harmonikus egyveleget alkotnak.

A püré alapanyagai ellenőrzött ökológiai és biodinamikus gazdálkodásból származnak, mentesek a vegyszermaradványoktól, így nem jelentenek veszélyt a gyerekek egészségére.
Nem tartalmaz glutént, tojást, laktózt és tejfehérjét, mesterséges tartósítószert és ízfokozót, valamint hozzáadott sót és cukrot sem.

Összetevők:
alma**(49%), víz, almasűritmény*8%, erdei gyümölcsök *7% (málna*4%, fekete áfonya*3%) teljes rizsliszt*,citromlé*. * Ellenőrzött biogazdaságból, ** Ellenőrzött biodinamikus gazdaságból.

Elkészítés 8 hónapos kortól: Fogyasztás előtt keverjük össze az ételt. 4-6 teáskanálnyi mennyiséggel kezdjük, majd fokozatosan növeljük az adagot.
Felbontva hűtőszekrényben 2 napig tárolható.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.