Jack n' Jill Szilikonos ujj fogkefe 2 db

Jack n' Jill Szilikonos ujj fogkefe 2 db

Nincs raktáron

Speciális fogkefét keresel a már kibújt és a még növekedő fogak számára? Könnyítsd meg kisbabád mindennapjait ezzel az egyedi kefével, mellyel gyengéden masszírozhatod ínyét a fogzási időszakban, valamint alaposan megtisztíthatod új fogait! Ugye Te is nehezen viseled, amikor a fájdalomtól sírásra görbül a szája? Csalj mosolyt az arcára és segítsd, hogy az íny alatt lapuló fogcsücskök könnyebben felszínre kerüljenek! Nem kell hosszú nyelekkel bajlódnod, attól félned, hogy a kicsi esetleg elkapja a fejét és balesetet okozol, hiszen könnyen az ujjadra húzva távolíthatod el a lepedéket, valamint kényeztetheted a duzzadt ínyt.

Kosárba
EAN kód:9312657011225
Márka:Jack n Jill
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Jack n' Jill Szilikonos ujj fogkefe 2 db Részletes leírás

Speciális fogkefét keresel a már kibújt és a még növekedő fogak számára?

Könnyítsd meg kisbabád mindennapjait ezzel az egyedi kefével, mellyel gyengéden masszírozhatod ínyét a fogzási időszakban, valamint alaposan megtisztíthatod új fogait! Ugye Te is nehezen viseled, amikor a fájdalomtól sírásra görbül a szája? Csalj mosolyt az arcára és segítsd, hogy az íny alatt lapuló fogcsücskök könnyebben felszínre kerüljenek!

Nem kell hosszú nyelekkel bajlódnod, attól félned, hogy a kicsi esetleg elkapja a fejét és balesetet okozol, hiszen könnyen az ujjadra húzva távolíthatod el a lepedéket, valamint kényeztetheted a duzzadt ínyt.

A 100% orvosi szilikonból készült fogkefe 6-12 hónapos korig ajánlott.

Környezetbarát, nem tatalmaz BPA-t és PVC-t.


VÁLASZD TE IS A JACK N' JILL SZILIKONOS FOGKEFÉJÉT, HA:
✓ Biztonságos fogkefét keresel
✓ Alaposan tisztítanád a már kibújt fogakat
✓ A pici duzzadt ínyét masszíroznád a fogzási időszakban
✓ PVC- és BPA-mentes fogkefét vásárolnál

Jack n' Jill Szilikonos ujj fogkefe 2 db Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:2
Csomagolási mértékegység:db

Jack n' Jill Szilikonos ujj fogkefe 2 db Összetevők

100% orvosi és élelmiszeripari minőségű szilikonnal, Puha sörtével

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.