Inika Folyékony ásványi alapozó 30 ml Porcelain

Inika Folyékony ásványi alapozó 30 ml Porcelain

Raktáron

Az Inika újítása az az organikus minősítésű folyékony alapozó, amely antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Azon kívül, hogy elkendőzi a bőrhibákat, még táplálja is a bőrt. Egész napra ragyogó külsőt kölcsönöz.

10 991 Ft
egységár: 366,35 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:9553527010836
Márka:INIKA
Kiszerelés:30 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Inika Folyékony ásványi alapozó 30 ml Porcelain Részletes leírás

Inika Folyékony ásványi alapozó 30 ml Porcelain

Te is olyan folyékony alapozóra vágysz, amely természetes hatást kelt és mellette gyengéden ápolja bőrödet?

Egy flakonban egyesítették Kleopátra fegyvertárát,hogy bőröd megőrizze bársonyos puhaságát, üdeségét, és fiatalságát. A természet koncentrátuma és ősereje a modern tudomány segítségével mindig a kis táskádban lapulhat, és bármikor bőröd segítségére lehet.

A szépség és egészség egysége - miért érnéd be kevesebbel?
Ebben olyan csodás organikus olajok segítenek Neked, mint a jojoba-, kókusz-, olíva-, csipkebogyó-, kankalin-, ylang-ylang- és levendulaolaj, és ez még mindig nem volt elég az Inika folyékony alapozójának megalkotói számára! Az értékes olajokhoz aloe verát, zöld teát, kakadu szilvát, shea vajat, muskátlit, és citromfüvet és hialuronsavat társítottak. Egyszóval nem létezik olyan korú és típusú bőr, mely számára ez az alapozó ne lenne igazi ajándék!

Öt színárnyalatban és 30g-os kiszerelésben vásárolható meg:

Porcelain  
nagyon világos bőr, rózsaszínes tónusokkal, ami soha nem barnul le

Tan (Napbarnított)
Közepes és sötét bézs bőrszínhez találták ki, akárcsak a Freedom (Szabadság) ásványi alapozót. Napbarnított és olíva tónusú bőrhöz ajánlott.

Nude  
világos, középbarna bőr, meleg tónusokkal, ami néha lebarnul

Cream (Krémszín)
Az egészen világostól a közepesen világos árnyalatú bőrig ez az ideális választás. Az Unity (Egység) ásványi alapozó folyékony megfelelője.

Honey (Méz)
Ez egy kellemesen aranyló árnyalat háromféle bőrszínhez: közepes és sötét bézs, illetve sárgás. A Trust (Bizalom) ásványi alapozó árnyalat rokona.


Természetes UV-védelmét az organikus kakaóvaj biztosítja, így kedvedre élvezheted a napsütéses órákat és nem kell bőröd idő előtti öregedése miatt aggódnod!

Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, színezékeket és illatanyagot. Kíméletes a bőrrel és a környezettel.

Pumpás kiszerelésének köszönhetően használata nagyon higiénikus. Négy csodálatos árnyalat közül választhatsz bőrszínednek megfelelően.

Alapozóecset, szivacs vagy egyszerűen az ujjaid segítségével könnyen felviheted ezt a krémes textúrájú alapozót, mely natúr hatást kölcsönöz a bőrnek és a természet erejével tölti fel. Kezdd a szemkönyékén, majd folytasd orrodon és álladon, végül az orcádon, homlokodon és nyakadon. Dekoltázsodat se felejtsd ki, hogy szép egységes legyen az összkép!

Érezd magad egész nap gyönyörűnek és magabiztosnak és élvezd bőröd selymességét, bársonyos puhaságát!



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.