Zuii Organic Bio szájkontúrceruza  Berry

Raktáron

A Zuii Organic szájceruza segít kihangsúlyozni a száj alakját és a körvonalát, a tanúsított organikus pigmentek pedig hosszan tartó színt biztosítanak. .

3 280 Ft
egységár: 3 280 Ft / db
Kosárba
EAN kód:812144011589
Márka:Zuii Organic
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zuii Organic Bio szájkontúrceruza  Berry Részletes leírás

Zuii Organic Bio szájkontúrceruza  Berry

A Zuii Organic Szájkontúr ceruza segítségével tökéletes és tartós ajakkontúrt rajzolhat, önmagában használva vagy akár rúzsok és szájfények alapjaként. Árványi anyagokban gazdag, krémes formulájának köszönhetően könnyedén használható és egész napos tartósságot biztosít. A benne lévő shea vaj, jojoba olaj és karnuba viasz táplálja és hidratálja az ajkak bőrét, megvédve a kiszáradástól.

Használat: Kontúrozza ajkai szélét, igény esetén átsatírozva az ajkak egész területét, használja önmagában, vagy növelje vele a rúzsok, szájfények tartósságát.
Organikus és bio minősített. Állatkísérlet mentes

Tipp:
Amennyiben szeretnéd, hogy ajkaid optikailag dúsabb hatásúak legyenek, alkalmazz szélesebb körvonalakat! Ha kicsinyítenéd őket, akkor az ajkakon belül rajzold meg a kontúrt!

Színtiszta egészségbarát összetevőkkel. Bio hatóanyagai kíméletesek a bőrrel. A méhviasz kiválóan hidratál. A shea vaj nyugtatólag hat. A napraforgó-, ricinus- és jojoba olaj óvja és ápolja bőrödet.
A formulában megtalálható továbbá a karnauba- és kandelilla viasz, melyek elmaradhatatlan alapanyagai a bio sminkceruzáknak.

Összetétel: Copernicia Cerifera (carnauba) Cera*, Cera Alba (természtes méhviasz)*, Butyrospermum Parkii (sheavaj) Fruit*, Helianthus Annuus (napraforgó) Seed Oil*, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil*, Ricinus Communis (castor seed) Oil*, Mica, Euphorbia Cerifera (candelilla) Cera*, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Caprylic/Capric Triglyceride.
Tartalmazhat +/- CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891.
* Ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó alkotó

 

Zuii Organic Bio szájkontúrceruza  Berry Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1.2
Csomagolási mértékegység:g

Zuii Organic Bio szájkontúrceruza  Berry Összetevők

Karnauba-, kandelilla- és méhviasszal, Shea vajjal, Napraforgó-, ricinus- és jojoba olajjal

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.