INIKA Ásványi arcpirosító 3 g, Blooming Nude

INIKA Ásványi arcpirosító 3 g, Blooming Nude

Raktáron

Az INIKA Loose Mineral Nude könnyű ásványi részecskéi pompás fényt kölcsönöznek az arcnak, amely fiatalos, ragyogó arcbőrt eredményez. .

7 489 Ft
egységár: 7 489,19 Ft / db
Kosárba
EAN kód:9339527001117
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

INIKA Ásványi arcpirosító 3 g, Blooming Nude Részletes leírás

Az INIKA ásványi arcpirosítója lenyűgöző színfoltot kölcsönöz közvetlenül a természetből. Némi arcpirosító a pofira és máris magabiztosabb lehetsz!

Az Inika ásványi arcpirosítójával új élettel töltheted meg arcodat. Csodás árnyalata természetességet és egészséges színt kölcsönöz még azokon a napokon is, amikor a fáradtság és az elcsigázottság kerekedik felül.

Teljesen natúr összetevőkkel készült, nem tartalmaz olajat, mesterséges színezéket és illatanyagot, mentes a parabénektől, így gyengéd a bőrödhöz és kíméli a környezetet.

Összetevők: Csillám (Mica); Cink-oxid (Zinc Oxide); Nyomokban tartalmazhat ( /-): Cin-oxid (Tin Oxide), Titán-dioxid (Titanium Dioxide), Vas-oxidok (Iron Oxides), Ultramarinokat (Ultramarines)


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.