Inika Organikus báziskrém 50 ml

Inika Organikus báziskrém 50 ml

Raktáron

A báziskrém tökéletes sminkalap: bársonyosan puhává varázsolja bőrödet, miközben hidratál, nyugtat, frissít, regenerál, magas antioxidáns tartalma miatt feszesítő hatását is élvezheted. .

10 989 Ft
egységár: 219,79 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:9339527008000
Márka:INIKA
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Inika Organikus báziskrém 50 ml Részletes leírás

Inika Organikus báziskrém 50 ml

Tudtad, hogy az alapozót sokkal szebben és egyenletesebben viheted fel, ha sminkalappal készíted elő bőrödet? Ráadásul tartósabbá is teheted make up-odat!

Az Inika organikus készítményeit vezető sminkmesterek közreműködésével fejlesztették ki, így nem véletlen, hogy a sminkalaphoz igazán kényeztető receptúrát állítottak össze. Teljesen természetes összetevőkkel készült, nem tartalmaz semmilyen káros adalékanyagot, így kellemes viselet bőröd számára.

Csodás organikus olajokat társítottak egy flakonba, melyeket a pumpás kialakításnak köszönhetően higiénikusan vihetsz fel megtisztított arcodra és nyakadra. Egy pumpányi adag is elég belőle, így rendkívül takarékos. Alaposan dolgozd el bőrödön és élvezd csodás hatását!

Képzeld el, amint a kókusz-, jojoba- és sárgabarackmag olaj lágyan simogatja bőrödet, melyhez az aloe vera és a levendulaolaj gyengéd ápolása párosul. Mindezt megfűszerezi a bergamott és citrommirtusz olaj citrusossága. Élvezd, ahogy a természet ereje új erővel tölt meg!

Könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros foltokat az arcbőrön, melyen később elcsúszhat az alapozónk

Tapasztaltad már, hogy a legszebb smink saját ragyogó kisugárzásod? Miért ne adnád meg bőrödnek mindazt, amitől valóban magabiztosnak és gyönyörűnek érzed magad?


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.