Inika Pirosító sminkecset 1 db

Inika Pirosító sminkecset 1 db

Raktáron

Varázsold üdévé és élettel telivé arcodat ezzel a környezetbarát, állatszőr-mentes, puha sminkecsettel! Egyaránt alkalmas a por állagú és a krémes pirosító, valamint a bronzpúder felviteléhez és eldolgozásához .

7 489 Ft
egységár: 7 489,19 Ft / db
Kosárba
EAN kód:9553527011086
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Inika Pirosító sminkecset 1 db Részletes leírás

Inika Pirosító sminkecset 1 db

Lágy, körkörös mozdulatokkal vidd fel kedvenc árnyalatodat és élvezd, amint arcbőröd megtelik új energiával! Makulátlan sminkeddel mindenkit lenyűgözhetsz!

A sminkecset formáját és anyagát is úgy tervezték, hogy a sminkpor jól megtapadjon a szőrökön, így elegendő mennyiség kerül az arcra, kellő fedést biztosítva.

Az ecset fejét miután bele mártottad a porba, gyengéden rázd le róla a felesleget, majd vidd fel az orcára vagy az arccsonthoz!

Az ecset élettartamát meghosszabbíthatod, ha rendszeresen vegyszermentes samponnal tisztítod, ezzel biztosítva a higiénikus sminkelést is. Öblítsd ki belőle jól a szappanhabot, amíg teljesen tiszta víz nem folyik le az ecset fejéről, majd hagyd, hogy egy éjszaka alatt teljesen megszáradjon!

Az Inika ecsetek teljesen környezetbarátok, nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, így szőrt sem. Ecsetfeje szintetikus, mely puhaságot biztosít és kíméletes a bőrrel. Az ecsetek szára fából készül, mely a fenntartható fejlődés jegyében telepített erdőből származik.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.