Inika Vegán legyező ecset 1 db

Inika Vegán legyező ecset 1 db

Raktáron

Az Inika egy csodás legyező formájú ecsettel kedveskedik Neked, melyen remekül megtapadnak a púder, pirosító vagy illuminátor szemcsék és szép egyenletesen oszlatja el azokat arcodon, kiemelve ragyogását.

7 489 Ft
egységár: 7 489,19 Ft / db
Kosárba
EAN kód:9553527010515
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Inika Vegán legyező ecset 1 db Részletes leírás

Inika Vegán legyező ecset 1 db

Szára fából készült, mely a fenntartható fejlődés jegyében telepített erdőből származik. Feje nem tartalmaz állatszőrt, sűrű szintetikus szálak alkotják, melyek simogatják bőrödet.

Az ecset élettartamát meghosszabbíthatod, ha rendszeresen vegyszermentes samponnal tisztítod. Öblítsd ki belőle jól a szappanhabot, amíg teljesen tiszta víz nem folyik le az ecset fejéről, majd hagyd, hogy egy éjszaka alatt megszáradjon!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.