Inika Kabuki alapozó ecset 1 db

Inika Kabuki alapozó ecset 1 db

Raktáron

A sűrű szálú és széles ecsetfej miatt könnyen lehet vele sminkelni, jól megtapadnak rajta az ásványi alapozó és a púder szemcséi, így egyenletesen felvihető az arcra, nyakra, dekoltázsra. Körkörös mozdulatokkal oszlasd el, meglátod, csodás fedést biztosít! .

9 989 Ft
egységár: 9 988,55 Ft / db
Kosárba
EAN kód:9339527006020
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Inika Kabuki alapozó ecset 1 db Részletes leírás

Inika Kabuki alapozó ecset 1 db

Makulátlan sminkre vágysz? Egy igazán puha alapozó ecsetet keresel, mellyel szépen felviheted kedvenc alapozódat és púderedet?

Az Inika vegán ecsetjét a „Natural Beauty Awards” is jó szívvel ajánlja. Ha eddig azt hitted, hogy csak az állatszőr lehet igazán gyengéd, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld ezt az ecsetet! Szintetikus szálai kíméletesek a bőrrel és lágyan simogatják minden egyes használatkor. Ecsetszára fából készült, mely a fenntartható fejlődés jegyében telepített erdőből származik.

Az ecset élettartamát meghosszabbíthatod, ha rendszeresen vegyszermentes samponnal tisztítod. Öblítsd ki belőle jól a szappanhabot, amíg teljesen tiszta víz nem folyik le az ecset fejéről, majd hagyd, hogy egy éjszaka alatt megszáradjon!



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.