INIKA Ferde kontúrecset   1 db

INIKA Ferde kontúrecset   1 db

Raktáron

Az Inika ferde kontúr ecsetjét sokoldalúan használhatod, elengedhetetlen része a mindennapos sminkelésnek. Alkalmas a szemöldök és a szem kiemelésére, vagy éles kontúr húzására. .

5 489 Ft
egységár: 1 829,65 Ft / db
Kosárba
EAN kód:9553527010508
Márka:INIKA
Kiszerelés:3 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

INIKA Ferde kontúrecset   1 db Részletes leírás

Nedvesen, szemhéjpúderba mártva kiváltja a szemceruzát, szép egyenletes vonallal hangsúlyozhatod tekintetedet, elbűvölve környezetedet. Szárazon eldolgozhatod szemhéjpúderedet a már megrajzolt íven, ezen felül pedig megigazíthatod szemöldököd formáját és csodás színt kölcsönözhetsz segítségével.

Az Inika a környezet és az állatok védelmében készíti speciális ecseteit, melyek nem tartalmaznak állatszőrt, szintetikus fejük bőrbarát, nagyon puha, így kellemessé teszi a sminkelést. Az ecsetek szára fából készül, mely a fenntartható fejlődés jegyében telepített erdőből származik.

A higiénikus használatért rendszeresen tisztítsd meg vegyszermentes samponnal, mellyel élettartamát is megnövelheted. Öblítsd ki belőle jól a szappanhabot, amíg teljesen tiszta víz nem folyik le az ecset fejéről, majd hagyd, hogy egy éjszaka alatt megszáradjon!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.