INIKA Organikus szemceruza Gold Khaki

INIKA Organikus szemceruza Gold Khaki

Raktáron

Gazdag és krémes állagú szemceruza, amelynek pigmentjei jól illenek az INIKA szemhéjpúderekhez, így drámai összhatást kölcsönözve a tekintetnek.  Gold Khaki.

5 489 Ft
egységár: 5 488,94 Ft / db
Kosárba
EAN kód:9553527010638
Márka:INIKA
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

INIKA Organikus szemceruza Gold Khaki Részletes leírás

Kizárólag természetes összetevőkkel készült, gyönyörű színeit ásványi pigmentjei biztosítják, melyek jól illenek az Inika szemhéjpúderekhez, drámai összhatást kölcsönözve a tekintetnek.

Könnyű vele sminkelni, kihúzni a szemet, amit nem csak színével, hanem csillogásával is kiemel. A ceruza kupakja egy hegyezőt is tartalmaz.

Az alsó és a felső szempillasor tövében vagy a teljes szemhéjon, a szemhéjpúder alapjaként is alkalmazható. Utóbbi technikával a színben harmonizáló szemhéjpúdert még intenzívebbé tehetjük.

Összetevők: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Hidrogénezett pálmaolaj gliceridek (Hydrogenated Palm Kernel Glycerides), Hidrogénezett növényi olaj (Hydrogenated Vegetable Oil), Édes mandula olaj (Prunus Amygdalus Dulcis Oil)*, Csillám (Mica), Karnaubaviasz (Copernicia Cerifera Wax)*, Orvosi lestyán olaj (Levisticum Officinale Oil), Kandelillaviasz (Euphorbia Cerifera Wax), Szezámolaj (Sesamum Indicum Seed Oil)*, Hidrogénezett pálma gliceridek (Hydrogenated Palm Glycerides), Polyglyceryl-3 Diisostearate, Glyceryl Caprylate, E-vitamin (Tocopheryl Acetate), Szorbinsav (Sorbic Acid), Nyomokban tartalmazhat ( /-): Vas-oxidokat (vörös, sárga és fekete), Titán-dioxid (Titanium Dioxide), Zöld króm-hidroxid (Chromium Hydroxide Green), Ultramarinok (Ultramarines), Vas-cianid (Ferric Ferrocyanide), Ibolya színű pigment (Pigment Violet)


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.