INIKA Ásványi szemhéjpúder duó Plum Pearl

INIKA Ásványi szemhéjpúder duó Plum Pearl

Raktáron

Két gyönyörű, ásványi anyagban gazdag szemhéjfestéket tartalmaz, szilva-gyöngy színkombinációban. A duóban található árnyalatok remekül harmonizálnak egymással. Nem tartalmaz káros vegyszereket, így tökéletes az érzékeny szemek számára.

7 990 Ft
egységár: 7 989,57 Ft / db
Kosárba
EAN kód:9553527010560
Márka:INIKA
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

INIKA Ásványi szemhéjpúder duó Plum Pearl Részletes leírás

Az Inika szemhéjpúderei természetes összetevőkkel készülnek, nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat. Tündöklő színeit ásványi pigmentjei biztosítják. Elég belőlük egészen kis mennyiség is az intenzív hatáshoz, melyet ecsettel könnyedén felvihetsz.
Nedvesen gyönyörű színes tusvonalak húzására is alkalmas.

100%-ban természetes összetevőkkel.

Összetevők:  szilva/bal: csillám, kapril/kapril triglicerid, cink-sztearát, szilícium-dioxid, titán-dioxid (CI 77891), vas-oxidok (CI 77491, CI 77492, CI 77499), mangán ibolya (CI 7707), ultraibolya (CI 7707) ).Gyöngy/jobb: csillám, kapril/kapril triglicerid, magnézium-sztearát, Copernicia Cerifera (karnauba) viasz*, Theobroma kakaó (kakaó) magvaj, titán-dioxid (CI 77891), vas-oxidok (CI 77491, 74 CI 77491, 749, 77491, 74) ), Ultramarinok (CI 77007).

A termékkel nem végeztek állatkísérletet, nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, mesterséges adalékanyagokat, mesterséges színezéket és illatanyagot.

Vegan Society, AFIC és Cruelty Free minősítéssel.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.