INIKA Ívelt pillák - vegán szempillaspirál 1 db, Fekete

INIKA Ívelt pillák - vegán szempillaspirál 1 db, Fekete

Raktáron

Intenzív göndörödést és emelt szempillákat érhet el ezzel a dúsított, természetes vegán szempillaspirállal.  .

9 489 Ft
egységár: 9 489,44 Ft / db
Kosárba
EAN kód:9553527032814
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

INIKA Ívelt pillák - vegán szempillaspirál 1 db, Fekete Részletes leírás

Az INIKA laboratóriumaiban kifejlesztett erősen pigmentált, természetes ásványi anyagokkal gazdagított összetétel segít abban, hogy gyönyörűen ívelt, megemelt szempillákat varázsolj magadnak.

A termékben található kandelilla- és karnaubaviasz biztosítják a kellemes állagot, tartósságot és a kenődésmentességet, míg a speciálisan kialakított íves spirál megkönnyíti a felvitelt és megemelt, lendületes pillákat eredményez.

Összetevők: Aqua (víz), Copernicia Cerifera (karnauba) viasz*, sztearinsav, Ricinus Communis (ricinus) magolaj*, propándiol, pentilénglikol (cukornád), gliceril-sztearát szelén, C10-18 trigliceridek, tokoferol (E-vitamin), (Magnolia kéreg kivonat), Helianthus Annuus (napraforgó) magolaj, xantángumi, nátrium-hidroxid, galaktoarabinán, vas-oxidok (CI 77499).

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.