The Konjac Sponge Bambusz szenes konjak arctisztító szivacs 1 db

Raktáron

Zsíros, pattanásos bőrrel küzdesz? Arcod különleges kezelést igényel? Egy klassz receptet ajánlunk Neked. .

2 528 Ft
egységár: 2 528 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5055113801087
Márka:The Konjac Sponge
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

The Konjac Sponge Bambusz szenes konjak arctisztító szivacs 1 db Részletes leírás

Zsíros, pattanásos bőrrel küzdesz? Arcod különleges kezelést igényel? Egy klassz receptet ajánlunk Neked, melyben a bambusz szén aktív komponensei a konjak természetes növényi rostjaival találkoznak, tisztává és bársonyossá varázsolva arcodat!

Sokféle módszert kipróbáltál már, de nem voltál elégedett? A világszerte népszerű Konjac Sponge bambusz szenes arctisztító szivacsa mélyen tisztítja a pórusokat, gyengéden távolítja el a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. Kíméletes az arcbőrrel, lágyan masszírozza minden egyes arctisztítás alkalmával. Használatához nincs szükség szappanra vagy tusfürdőre, elég, ha tiszta vízzel törlöd át arcodat, így nem kell attól tartanod, hogy valamelyik készítményed további zsírosodást vagy pattanásokat okoz.

Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen elfér a tenyérben, megkönnyíti a mindennapos természetes arctisztítást. Használata egyszerű, elég meleg víz alá tenni, hogy alaposan megszívja magát, majd körkörös mozdulatokkal tisztává varázsolni az arcbőrt.

A szivacsokat alkotó konjak a Koreai-félsziget déli partjától 60 km-re délnyugatra található vulkanikus eredetű szigetről, Csedzsuról származik, melyet más néven „Istenek szigetének” is hívnak. A sziget a világörökség része, köszönhetően lélegzetelállító vízeséseinek, türkizkék tengervizének, homokos tengerpartjainak és különleges vulkanikus formációinak. A szivacsok finom növényi rostokból állnak, gazdagok ásványi anyagokban és biológiailag lebomlóak, nem károsítják sem a bőrt, sem a környezetet.

VÁLASZD TE IS A KONJAC SPONGE BAMBUSZ SZENES KONJAK ARCTISZTÍTÓ SZIVACSÁT, HA:
✓ Vegyszermentes, teljesen természetes arcszivacsot keresel
✓ Zsíros, pattanásos bőrrel küzdesz
✓ Szappan, tusfürdő nélkül tisztítanád arcbőrödet
✓ Megismernéd a konjak lágy kényeztetését
✓ Kipróbálnád a bambusz szenes arctisztítást

Figyelem! A Konjac Sponge Company eredeti konjak szivacsa nem összehasonlítható a piacon felbukkanó hamisítványokkal. 100% tisztaságú konjakból és forrásvízből készült, élettartama hosszabb az utánzatokénál. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat és mikróbákat, nem esett át vegyi folyamatokon. Titkos receptúrájának köszönhetően méltán örvend nagy népszerűségnek világszerte. Minőségét és tisztaságát a Vegan és Cruelty free certifikációk garantálják. Válaszd az eredetit, ne dőlj be az utánzatoknak!

The Konjac Sponge Bambusz szenes konjak arctisztító szivacs 1 db Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:db

The Konjac Sponge Bambusz szenes konjak arctisztító szivacs 1 db Összetevők

100% tisztaságú konjakkal és bambusz szénnel, 100%-ban természetes összetevőkkel, Könnyen lebomló, környezetbarát, Vegán, állatkísérletektől mentes

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.