The Konjac Sponge Rózsaszín agyagos konjak arctisztító szivacs 1 db

Raktáron

Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen elfér a kezedben, ezért használata egyszerű. .

2 528 Ft
egységár: 2 528 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5055113801148
Márka:The Konjac Sponge
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

The Konjac Sponge Rózsaszín agyagos konjak arctisztító szivacs 1 db Részletes leírás

Fáradt, fakó bőrrel küzdesz? Úgy érzed, mintha mindig sápadt lennél? Új élettel töltenéd meg arcbőrödet, ugyanakkor gyengéd tisztító megoldást keresel?

A világszerte népszerű Konjac Sponge gondolt azokra, akik sugárzó, élettel teli arcbőre vágynak. 100% tisztaságú konjak szivacsukhoz francia rózsaszín agyagot társítottak, mely különleges ápolást biztosít a bőrnek. Az agyag kíméletesen tisztítja és távolítja el az elhalt hámsejteket, értékes ásványi anyagai új energiával töltenek fel, nem véletlenül használják már évszázadok óta a különféle testkezeléseknél.

Ugye Te is vágysz egy lazító arcmasszázsra? Nos, ezzel a szivaccsal minden nap részed lehet benne, hiszen használata során simogatóan kényeztet és egyben energetizál! Körkörös mozdulatokkal varázsold tisztává arcodat és hagyd, hogy sejtjeid újjászülessenek!

Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen elfér a kezedben, ezért használata egyszerű. Kipróbálhatod kedvenc szappanoddal vagy tusfürdőddel, ám tiszta vízzel önmagában is alkalmazható. Tedd meleg víz alá, hogy alaposan megszívja magát és már élvezheted is természetes ápolását!

A szivacsokat alkotó konjak a Koreai-félsziget déli partjától 60 km-re délnyugatra található vulkanikus eredetű szigetről, Csedzsuról származik, melyet más néven „Istenek szigetének” is hívnak. A sziget a világörökség része, köszönhetően lélegzetelállító vízeséseinek, türkizkék tengervizének, homokos tengerpartjainak és különleges vulkanikus formációinak. A szivacsok finom növényi rostokból állnak, gazdagok ásványi anyagokban és biológiailag lebomlóak, nem károsítják sem a bőrt, sem a környezetet.

VÁLASZD TE IS A KONJAC SPONGE RÓZSASZÍN AGYAGOS KONJAK ARCTISZTÍTÓ SZIVACSÁT, HA:
✓ Fáradt, fakó bőrödet élettel telivé varázsolnád
✓ Vegyszermentes, teljesen természetes arcszivacsot keresel
✓ Megismernéd a konjak lágy kényeztetését
✓ Élveznéd a rózsaszín agyag ápolását


Figyelem! A Konjac Sponge Company eredeti konjak szivacsa nem összehasonlítható a piacon felbukkanó hamisítványokkal. 100% tisztaságú konjakból és forrásvízből készült, élettartama hosszabb az utánzatokénál. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat és mikróbákat, nem esett át vegyi folyamatokon. Titkos receptúrájának köszönhetően méltán örvend nagy népszerűségnek világszerte. Minőségét és tisztaságát a Vegan és Cruelty free certifikációk garantálják. Válaszd az eredetit, ne dőlj be az utánzatoknak!

The Konjac Sponge Rózsaszín agyagos konjak arctisztító szivacs 1 db Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:db

The Konjac Sponge Rózsaszín agyagos konjak arctisztító szivacs 1 db Összetevők

100% tisztaságú konjakkal és rózsaszín agyaggal, 100%-ban természetes összetevőkkel, Könnyen lebomló, környezetbarát

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.