Skin Blossom Organikus szemkörnyékápoló 15 ml

Skin Blossom Organikus szemkörnyékápoló 15 ml

Nincs raktáron

Természetes szemkörnyékápolót keresel? Élettel telivé, sugárzóvá varázsolnád bőrödet, kiemelnéd tekintetedet? A Skin Blossom különleges receptúráját azok számára készítette, akik féltő gondoskodással óvnák a szemet körülvevő vékony bőrt.

Kosárba
EAN kód:96044261
Márka:Skin Blossom
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Skin Blossom Organikus szemkörnyékápoló 15 ml Részletes leírás

Természetes szemkörnyékápolót keresel? Élettel telivé, sugárzóvá varázsolnád bőrödet, kiemelnéd tekintetedet?

A Skin Blossom különleges receptúráját azok számára készítette, akik féltő gondoskodással óvnák a szemet körülvevő vékony bőrt. A shea vaj, valamint az édesmandula olaj kényeztető gondoskodását hajdina, zöld tea és szemvidítófű kivonattal párosította.

A természet ajándékai lágyan vonják be a bőrt. Hatására a szemkörnyék fiatalosabb megjelenésű lesz, a sötétebb karikák, duzzanatok halványabbnak látszanak.

A természetes, 85%-ban organikus összetevőket tartalmazó krém ideális minden bőrtípus számára, így az érzékeny bőrűek is választhatják.

A készítmény megfelel a Soil Association szigorú organikus bőrápolási sztenderdjének.

Nem tartalmaz SLS-t, SLES-t, ALS-t, parabéneket, ftalátokat, PEG származékokat, szilikont, mesterséges színezéket és illatanyagot.


VÁLASZD TE IS A SKIN BLOSSOM SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓJÁT, HA:
✓ Természetes összetevőkkel ápolnád a szemkörnyék finom bőrét
✓ Érzékeny bőrödre is alkalmas krémet keresel
✓ Élveznéd a növényi kivontok kényeztetését
✓ Káros adalékanyagoktól mentes készítményt vásárolnál

Skin Blossom Organikus szemkörnyékápoló 15 ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:15
Csomagolási mértékegység:ml

Skin Blossom Organikus szemkörnyékápoló 15 ml Összetevők

Organikus aloe verával, shea vajjal és mandulaolajal, Organikus hajdina-, szemvidítófű- és zöld tea kivonattal, Környezetbarát, Vegán

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.